Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна – срібна призерка етапу Кубка світу

Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна – срібна призерка етапу Кубка світу

12.12.17 10:48 0 666
Жіноча збірна України з біатлону у складі Олени Підгрушної, Юлії Джими та сестер Валі і Віти Семеренко стала срібним призером другого етапу Кубка світу у естафеті. Це був заключний забіг змагань, що 10 грудня завершилися в австрійському Хохфільцені. Як повідомляє Федерація біатлону України, наші спортсменки обійшлись без штрафних кіл, використавши додатково лише 5 патронів.

Відтак, українки пропустили вперед лише чемпіонок – німкень. Третіми, не дивлячись на два штрафних кола і 13 додаткових патронів, фінішували француженки. Олена Підгрушна виступила на звичному для себе четвертому етапі естафети. Як стверджують фахівці, це найкращий показник серед усіх двадцяти команд-учасниць.

[3-1] Віта Семеренко (0+1) (0+0) [4] +20.2;

[3-2] Юлія Джима (0+0) (0+0) [1] 37:43.7;

[3-3] Валя Семеренко (0+1) (0+1) [3] +26.4;

[3-4] Олена Підгрушна (0+1) (0+1) [2] +44.9.

Відтак, у Кубку націй наша жіноча збірна – також «срібна». Україна після успішної естафети і повалу збірної Норвегії (8 кіл штрафу) вийшла на другу позицію, відстаючи від лідерів – німкень – на 130 очок і випереджуючи збірну Франції на 17 пунктів.

Додамо, що в чоловічій естафеті, де виступав ще один тернопільський біатлоніст Дмитро Підручний, українська збірна посіла шосте місце. І після завершення етапу в Хохфільцені наша команда тепер ділить восьмий рядок зі швейцарцями і вже на 165 баллів віддалилась від небезпечної зони, що загрожує втратою квоти на наступний сезон. Лідирують тут і надалі норвезькі біатлоністи.

Третій етап Кубку світу з біатлону стартує вже в четвер жіночим спринтом у французькому Ансі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль придбав ще два ...
Наступна новина: У Житомирі вшанують ...

КОМЕНТАРІ