Для прибирання наслідків снігопаду в Чернігові було задіяно 58 одиниць техніки

Для прибирання наслідків снігопаду в Чернігові було задіяно 58 одиниць техніки

12.12.17 08:39 0 601
Під час снігопаду, що розпочався учора ввечері та продовжувався майже всю ніч, розчисткою вулиць Чернігова займалося комунальне підприємство «АТП-2528».

Як повідомив Роман Гурбик, головний спеціаліст відділу комунального господарства та благоустрою УЖКГ ЧМР, під час нічного чергування було задіяно 19 од. спецтехніки. Коли масово йшов сніг, для попередження його утрамбовування автотранспортом та формування наледі проводилося посипання доріг сіллю та піщано-сольовою сумішшю, а спецтехніка чистила дороги за допомогою відвалу.

Після припинення снігопаду була задіяна техніка зі щітками, якими змітався сніг з вулиць міста. Також за допомогою тракторів проводилося розчищення тротуарів.

Друга зміна, що займається розчисткою вулиць, почала роботу вранці. Основні роботи були виконані вночі, тож наразі працює 12 одиниць техніки.

Прибиранням міждворових територій займаються підприємства, що обслуговують будинки. Так, комунальними підприємствами «ЖЕК-10», «ЖЕК-13», «Новозаводське» та «Деснянське» для цього задіяно 16 одиниць техніки.

Про прибирання зелених зон після нічного снігопаду розповів начальник КП «Зеленбуд» Роман Старіков: «9 тракторів вийшли з підприємства о 04:50 ранку. О 07:00 до них приєдналися 30 працівників, що виконують роботу вручну, а ще – 4 од. кузовів та 2 од. навантажувачів для вивезення вже зібраного в кучугури снігу».

Загалом для прибирання наслідків снігопаду у місті Чернігові впродовж останньої доби було задіяно 58 одиниць техніки.

За інформацією Управління житлово-комунального господарства міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі держава ...
Наступна новина: Чернівці: Вимоги до ...

КОМЕНТАРІ