У Рівненській області жителя Острозького району,який вкотре вчинив злочини проти власності,засуджено до 3 років позбавлення волі

У Рівненській області жителя Острозького району,який вкотре вчинив злочини проти власності,засуджено до 3 років позбавлення волі

12.12.17 08:07 0 632
30-річний житель Острозького району, раніше неодноразово засуджений за злочини проти власності, у період іспитового строку знову вчинив аналогічні кримінальні правопорушення.

В денний час доби у приміщенні аптеки, скориставшись тимчасовою відсутністю фармацевта, зловмисник викрав з торгівельного прилавку грошові кошти в сумі 800 грн. В подальшому зловмисник вчинив крадіжку з приміщення магазину, де скориставшись тимчасовою відсутністю продавця та сторонніх осіб, забрав із собою виторг від продажу продуктів у сумі 1000 грн.

Хоча у ході судового розгляду справи обвинувачений визнав свою винуватість у скоєнні злочинів, але оскільки їх вчинено у період іспитового строку, тобто після винесення вироку та роз'яснення наслідків вчинення нових правопорушень, чоловікові суд призначив покарання у виді 3 років 1 місяця позбавлення волі, взявши його під варту в залі суду.

Суд апеляційної інстанції погодився із вироком Острозького районного суду щодо обвинуваченого та залишивши його без змін.

Про це повідомила прокурор Острозького відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Тетяна Мусіюк.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури

Рівненської області

Джерело: http://zdolbunivprok.rv.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Більше 1 млн грн ...
Наступна новина: Під час снігопаду та ...

КОМЕНТАРІ