Яким транспортом доїхати до Криму з материкової України?

Яким транспортом доїхати до Криму з материкової України?

13.12.17 19:21 0 1308

Сьогодні ми розглянемо, як сьогодні можна доїхати до окупованого Криму з материкової України і розповість нам про це співробітник компанії http://annainfotour.com/zaporozhe-krym, яка здійснює регулярні перевезення пасажирів із Запоріжжя до Криму за вигідною ціною.

З грудня 2014 года Київ прийняв рішення тимчасово припинити транспортне сполучення з Кримом. З того моменту на півострів перестали їздити потяги, а пасажирські автобуси могли довезти тільки до адмінграніци. Через півтора року ситуація не змінилася, а українці, з різних причин, як і раніше їздять на півострів і, якщо ви належите до їх числа, будьте готові до певних незручностей.

Доїхати до Криму можна декількома способами:

  • Найпопулярнішим залишається залізничне сполучення. Потягом Київ-Новоолексіївка ви доїдете до кінцевої станції, звідки до КПП Чонгар необхідно подолати ще близько тридцяти кілометрів на автобусі або таксі. Доїхавши до КПП і пройшовши паспортний контроль вам доведеться кілька кілометрів подолати пішки до окупованій території, звідки автобусом ви зможете дістатися до місця призначення. Від паспортного контролю до адмінграниці можна проїхати автобусом, який їздить по так званій нейтральній зоні. Крім того, від вокзалу Новоолексіївка таксисти пропонують довезти до Севастополя, Сімферополя, Джанкоя або Ялти. В такому випадку, через паспортний контроль вас провезуть на машині. Приблизно така ж схема пересування чекає вас, якщо ви вирішили доїхати поїздом до Херсона, звідки вам потрібно проїхати ще близько 150 км, щоб потрапити в КПП Каланчак;
  • Якщо ви вибрали поїздку автобусом, то клопоту буде менше. Великі автобуси, доїжджаючи до кордону, висаджують пасажирів і паспортний контроль вони проходять пішки, а на стороні окупованого Криму їх чекає інший автобус, який везе до кінцевого пункту. Мікроавтобуси провозять пасажирів без пересадок;
  • Як відомо, з 1 квітня окупаційна влада Криму заборонила їздити по півострову кримським машинам з українською реєстрацією. Тому, якщо на вашому автомобілі номера АК або СН будьте готові, що заїхати до Криму ви не зможете.

Також слід пам'ятати, що якщо ви їдете в Крим з дітьми які не досягли 16 років, то вони повинні бути вписані в закордонний паспорт батьків або мати власний проїздний документ.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Как безопасно,недорого и ...

КОМЕНТАРІ