На Рівненщині засуджено інформатора терористів «ДНР» до 5 років позбавлення волі

На Рівненщині засуджено інформатора терористів «ДНР» до 5 років позбавлення волі

14.12.17 08:29 0 664
Правову позицію органів прокуратури Рівненської області щодо призначення інформатору терористів справедливого покарання у виді позбавлення волі підтримано судом.

Державним обвинувачем доведено, що 46-річний житель Донецької області упродовж двох місяців 2017 року активно сприяв представникам терористичної організації «ДНР» шляхом збирання та передачі останнім деталізованих даних про місця дислокації, переміщення військовослужбовців і військової техніки Збройних сил України, які беруть участь у проведенні антитерористичної операції.

У подальшому вказану інформацію бойовики використовували під час артилерійських обстрілів населених пунктів на Сході України.

Злочинні дії інформатора були припинені у червні 2017 року та його затримано за місцем проживання у Донецькій області співробітниками Служби безпеки України.

Вироком Рівненського міського суду від 11.12.2017 чоловіка визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (сприяння діяльності терористичної організації), та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Степан Барна: Тепер ...
Наступна новина: У Чернівцях з’явилося ...

КОМЕНТАРІ