У Чернівцях з’явилося понад 20 нових вулиць

У Чернівцях з’явилося понад 20 нових вулиць

14.12.17 08:30 0 564
Нові вулиці в районі садівничого товариства «Дружба», що на вул. Букшованого Осипа, за рішенням сесії міської ради отримали назви Дружня, Молодіжна та Добросусідська.

Вулиці в районі садівничого товариства «Садівник», на вул. Гусятинській, Балтійській, Стрийській названо Квітневою, Колосковою, Відпочинковою, Пшеничною, Плодовою, Житньою, Суничною і Дачною.

Вулиці в масиві житлової забудови, обмеженої вулицями Горіхівською і Вашківською, названо Богатирською і Привітною.

Вулиці Панорамна, Гориста, Стрімка і провулок Стрімкий з'явилися в масиві садибної житлової забудови на вулиці Журавлиній.

Нову вулицю в масиві садибної житлової забудови на вулиці Димківській на території садівничого товариства “Трембіта” названо Променистою.

Вулиці в масиві житлової забудови на вулиці Димківській на території садівничого товариства “Кварц-2” названо Кварцівською, Живописною, Пасічною. Також там з'явилися 4 провулки Кварцівські та завулок Живописний.

У масиві садибної житлової забудови на провулку Перекопському на території садівничого товариства “Крутогір'я” нову вулицю названо Крутогірською. Завулок в існуючому масиві садибної житлової забудови в районі вулиці Краматорської назвали Березівським.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині засуджено ...
Наступна новина: Чернігів: Усі мешканці ...

КОМЕНТАРІ