Чернівці: Історико-культурний заповідник «Кладовище по вулиці Зеленій» вже понад 10 років входить до переліку екскурсійних маршрутів

Чернівці: Історико-культурний заповідник «Кладовище по вулиці Зеленій» вже понад 10 років входить до переліку екскурсійних маршрутів

14.12.17 10:40 0 636
На сайті Єдиної системи місцевих петицій 11 грудня була зареєстрована електронну петицію щодо облагородження кладовища на вул.Кишинівській,1 (на вул.Зеленій) та обов'язкового його включення в туристичний маршрут, як невід'ємної історичної частини міста.

Як повідомили у відділу туризму Чернівецької міської ради, на сьогоднішній день в Чернівцях розроблено та діє 14 екскурсійних маршрутів, інформація про які розміщена на офіційному веб-порталі в розділі «Туристу» (www.chernivtsy.eu).

До складу цих екскурсійних маршрутів входить оглядово-тематична екскурсія «Чернівецькі некрополі», в маршрут якої включено знайомство з пам'ятником історії міста – Історико-культурним заповідником «Кладовище по вулиці Зеленій». Екскурсією передбачено знайомство з похованнями відомих діячів краю: політиків, вчених, митців, письменників, підприємців, відомих церковних служителів, почесних громадян міста та героїв Світових війн ХХ ст.

В туристично-інформаційному центрі Чернівецької міської ради за адресою: м.Чернівці, площа Центральна, 1 (Ратуша) можна отримати довідкову інформацію щодо замовлення вищезазначеної екскурсії.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: майже 290 ...
Наступна новина: У перспективі з Чернівців ...

КОМЕНТАРІ