В Житомирській області у програмі соціально-економічного розвитку на 2018 рік передбачене збільшення фінансування на підтримку бізнесу

В Житомирській області у програмі соціально-економічного розвитку на 2018 рік передбачене збільшення фінансування на підтримку бізнесу

14.12.17 13:32 0 519
У програмі економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік передбачені зміни – збільшення фінансування обласної програми підтримки малого і середнього підприємництва.

Про це розповів 12 грудня, директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва ОДА Олексій Шатило.

«На програму підтримки суб'єктів малого і середнього підприємництва передбачено 2,6 млн грн. Також кредит можна буде взяти на усі види діяльності групи «Переробна промисловість» окрім виробництва тютюнових виробів та алкогольних напоїв», – сказав Олексій Шатило.

Також він додав, що у 2017 році кредит підприємцям надавався до 750 тис грн, то у 2018 році межа збільшена до 1,5 млн грн.

Крім цього, одним із критеріїв під час визначення підприємця, зможе скористатися програмою пільгового кредитування, буде рівень заробітної плати працівників.

Загалом програма економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік передбачає реалізацію 359 заходів у всіх сферах господарства та соціального життя – у більшості випадків це задекларовані самими ж представниками бізнесу інвестиційні проекти та програми, які планують реалізувати у 2018 році.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Як вибрати пальто на зиму: ...

КОМЕНТАРІ