Як вибрати пальто на зиму: 7 правил пошуку ідеалу

Як вибрати пальто на зиму: 7 правил пошуку ідеалу

14.12.17 13:40 0 1049

Кожен сезон ставить перед нами своє «гардеробна питання». Навесні ми повинні вирішити, коли вже пора відкрити ноги і надіти спідниці і туфлі, замість обридлих чобіт. Влітку - в чому не померти від спеки. А взимку головне і основне питання: "Як вибрати ідеальне зимове пальто?". Якщо підійти до цього питання з усією серйозністю, то є всі шанси, що ви виберете той самий ідеальний варіант зимового одягу, з яким не захочеться розлучатися потім дуже довго.

Звичайно, було б добре якщо в наших краях була б помірно тепла зима, температура під час якої рідко опускається нижче нуля. Але, на жаль, а може бути і навпаки до нашої радості попереду у нас майже три місяці снігопадів, хуртовин, і як обіцяють синоптики, досить суворих морозів. А значить правильне зимове пальто повинно поєднувати дві функції - воно повинно бути дуже теплим і ми повинні в ньому виглядати красиво.

Навіть найпрекрасніше тепле пальто, з найкращих матеріалів, але неправильно підібране по довжині і розміру здатне все зіпсувати. Страшенно не хочеться виглядати взимку незграбною безформною фігурою цілих 3, а то і всі 4 місяці - до самого березня (пам'ятаєте снігопади в 2012 році?). При цьому напевно ви бачите на вулиці стильних дівчат, які модно одягнені в будь-яку погоду, раз їм це вдається, а значить цілком можливо і для нас. Давайте ж розберемося як підбрати собі красиве, модне і, головне, підходяще вам пальто (до речі, придбати його можна на сайті jeka-shop.com.ua).

Правило № 1: Шукайте правильну якість

Уважно читайте кожну етикетку. Зараз безліч пальто зроблені з недорогих синтетичних тканин, причому захист від цього не гарантує навіть лейбл знаменитого дизайнера і висока ціна. Іноді речі, які називаються, вовняними пальто, складаються на 80 % з нейлону і спандекса плюс трішки вовни. Переконайтеся, що ви купуєте щось дійсно якісне за складом, особливо якщо річ коштує зовсім мало. Поліестер не тільки не захистить вас від холоду, але і може привести до неприємного запаху. Цікаво, що багато популярних брендів на кшталт H & M і ZARA часто пропонують хороші натуральні поєднання з вовною серед більш дешевих речей. Ще раз - будьте уважні і читайте вдумливо етикетки.

Правило № 2: Приготуйтеся до можливих розчарувань

Пошук ідеального зимового пальто - те саме що пошук справжньої і великої любові. Не факт, що перший же вибір буде вдалим і не принесе вам розчарування. Головне, не впадати у відчай і не переставити сподіватися на ідеальну зустріч. Зберігайте оптимізм і не переставайте намагатися, і все обов'язково вийде.

Правило № 3: Наберіться терпіння

Якщо ви твердо вирішили вибрати своє ідеально пальто, то є сенс вивчити всі можливі варіанти. Перегляньте всіх можливих виробників, зайдіть у всі доступні брендові магазини. Так, це трохи затратно по часу (особливо, з урахуванням уважного вивчення складу всіх претендентів), зате принесе свої плоди в майбутньому, коли ви будете комфортно себе відчувати на крижаній вулиці. Не здавайтеся завчасно, і ви обов'язково зустрінете потрібний варіант.

Правило № 4: Завжди залишайте місце для багатошаровості

Начебто, це само собою зрозуміло. Під зимовим одягом повинен бути простір для декількох шарів речей. Але багато і дуже багато зимових пальто грішать тим, що при свободі облягання в торсі, у них жахливо вузькі рукава. Ви навряд чи захочете щоб ваші руки відчували себе як перетягнута ниточками ковбаса, а рукава светрів збивалися і перекручувалися в занадто тісному просторі. Не забудьте врахувати це при примірці.

Правило № 5: Вивчіть свою фігуру

Добре знання особливостей своєї фігури і фасонів, які кращі саме для вас, дозволяють відразу відсіяти зайвих претендентів на роль ідеального зимового пальто. Наприклад, великий і занадто дутий пуховик-пальто з легкістю здатний перетворити мініатюрну дівчину зростом нижче 155 см в ходячу стопку подушок. Знаючи точно, що ви шукаєте в плані відповідності фігурі (пальто до коліна або довге пальто, з капюшоном, з яким коміром, двобортне, з поясом або пряме) ви сильно заощадите час вибору, не відволікаючись на зайве, і зможете більш уважно вивчити підходящі вам моделі.

Правило № 6: Не забувайте про кишені

Пальто без кишень - це як пивний ресторан, де не наливають пиво. Як би вам зараз не здавалося це дивним, навіть з найпрекраснішим і теплим пальто без зручних кишень, ви ризикуєте тим, що настане день коли ви дуже і дуже пошкодуєте про їх відсутності. Наприклад, пробираючись по заметеній вулиці додому або чекаючи на крижаній зупинці транспорту. Кишені знадобляться. Перевірте, щоб вони були зручними і не псували вигляд пальто.

Правило No 7: Насамперед тепло, а мода потім

Ще в грудні нам здається: "Ну і нехай моє пальто злегка холоднувате, але зате воно дуже трендове і виглядає карколомно". У січні все ще здається, що все нормально, зима майже не холодна і навіщо було брати тепліше пальто? Але вже в лютому, коли морози і не думають відступати, а ще й посилюються, починаєш думати, що ніяка мода в світі не варта того щоб труситися від холоду.

Висновки

Звичайно, в ідеалі ми сподіваємося розшукати щось неймовірно тепле і настільки ж стильне і трендове, але в реальності якщо треба зробити вибір на користь тепла, не віддавайте перевагу тому, що швидше за все вийде з моди вже через пару місяців, яким би привабливим воно не було на перший погляд.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: В чем особенности ...

КОМЕНТАРІ