Як навести порядок із тваринами у Чернівцях ?

Як навести порядок із тваринами у Чернівцях ?

15.12.17 09:53 0 552
Дискусія на тему «Організація ефективної співпраці патрульної поліції з громадою у сфері поводження з тваринами» відбудеться 15 грудня у Чернівцях. Круглий стіл організовано ГО «Захист тварин в м. Чернівці» в рамках проекту ПОЛІС. Захід є відкритим, спілкування запрошують усіх небайдужих чернівчан, кого хвилює тема поводження з тваринами у місті.

«Для налагодження ефективної співпраці власників тварин, МПК «Притулок для тварин», громадських організацій, волонтерів зоозахисних організацій з патрульною поліцією у сфері поводження з тваринами в нашому місті важливо почути всі точки зору», – вважають організатори дискусії .

Що потрібно змінити у Правилах утримання тварин в м. Чернівці, щоб і тварини і люди у місті почувалися безпечно та комфортно? Як зробити дієвим «Положення про громадських інспекторів у сфері поводження з тваринами»? Чи достатньо повноважень у патрульної поліції, уповноважених осіб, ветеринарної служби, громадських організацій для виявлення порушень Правил утримання тварин у м. Чернівці та вимог закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» та притягнення до відповідальності порушників ? Це лише частинка проблем, про які йтиметься на круглому столі. Перелік питань може бути доповнений його учасниками.

До дискусії запрошуються представниками громадських організацій, волонтери, які займаються захистом тварин, представники патрульної поліції, МКП «Притулок для тварин», департаменту житлово-комунального господарства, юридичного управління, Інспекції з благоустрою міської ради, фахівці ветеринарної служби, депутати, небайдужі чернівчани.

Цікавою є думка та позиція членів робочої групи, яка за дорученням міського голови займається розробкою програми розвитку міського комунального підприємства «Притулок для тварин» та першочергових заходів з регуляції чисельності безпритульних тварин на території міста.

Організатори заходу сподіваються, що дискусія стане дієвим кроком для координації всіх служб та осіб, які зацікавлені у наведенні порядку з тваринами у Чернівцях.

Круглий стіл працюватиме 15 грудня о 16.00 в Ратуші ( каб. 202).

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ