Ігор Гундич на Раді інвесторів: ми на конкретних прикладах довели,що відкриті до інвесторів

Ігор Гундич на Раді інвесторів: ми на конкретних прикладах довели,що відкриті до інвесторів

15.12.17 13:39 0 566
На Житомирщині втілюється 80 інвестиційних проектів різних масштабів. На нових виробництвах у 2017 створені близько 2000 додаткових робочих місць. Готовий і надалі водити інвесторів за руку і бити по руках тих чиновників, які намагатимуться створювати бюрократичні перепони для бізнесу.

Про це зазначив голова ОДА Ігор Гундич, відкриваючи засідання Ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації 14 грудня.

— «2017 рік для області досить вдалий. Адже на Житомирщині втілюється вісімдесят інвестиційних проектів різних масштабів. 2000 додаткових робочих місць створено у 2017 році на нових виробництвах. Як керівника області мене не може це не радувати. Адже нові робочі місця – це податки та соціально-економічний розвиток області. Ми на конкретних прикладах довели, що відкриті до інвесторів. І я готовий й надалі водити інвесторів за руку і бити по руках тих чиновників, які намагатимуться створювати бюрократичні перепони для бізнесу», – зазначив Ігор Гундич.

Керівник області акцентував, що в області створена Агенція регіонального розвитку, яка є інструментом для залучення інвестицій в область. А також подякував вам за те, що компанії беруть активну участь у соціальних проектах. Зокрема, за долучення до збору гуманітарної допомоги населенню Авдіївки, Калинівки, жителям Бердичівського району, які постраждали від граду.

— «На 2018 рік плани у нас не менш амбітні. Збільшення кількості сонячних станцій та побудова сонячних парків – одна із основних цілей нашої співпраці з інвесторами. Це нова енергоефективна модель, яка буде втілюватись у Бердичівському районі. Крім цього плануємо розпочати будівництво біоетанолового заводу в Попільнянському районі. Також на Житомирщині через рік-два може з'явитись завод з переробки відходів тваринного виробництва. І надалі будемо максимально відкритими для бізнесу», – підкреслив Ігор Гундич.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Надал представив ...

КОМЕНТАРІ