Управління ЖКГ міської ради просить чернігівців не залишати свої авто вздовж доріг

Управління ЖКГ міської ради просить чернігівців не залишати свої авто вздовж доріг

15.12.17 10:49 0 573
Управління ЖКГ міської ради нагадує містянам не залишати свої авто на ніч вздовж доріг та на під`їздах до будинків.

Адже часто через припарковані в неналежному місці автомобілі КП «АТП-2528», що займається очищенням доріг у місті, та ЖЕКи, що прибирають прибудинкову територію, не мають змоги провести якісне чищення від снігу. У кращому випадку – прибиральна техніка просто омине перешкоду і буде почищена лише частина прибудинкової території, у гіршому випадку – трактор заїхати не зможе взагалі. Те ж саме стосується проїжджої частини доріг.

У місцях, де це технічно можливо, ведеться механізоване зимове прибирання тротуарів. Та, знову ж таки, зайти на тротуар та прибрати кожну його ділянку не дозволяють технічні можливості. Для того, щоб зробити цю роботу вручну, необхідна величезна кількість працівників, у той час, як комунальні підприємства постійно мають вакансії в штаті.

Управління ЖКГ звертається також до підприємців з проханням дотримуватися правил благоустрою та прибирати від снігу і наледі прилеглу територію* до своїх підприємств, магазинів, кіосків, парковок, тощо. Сніг можна скидати на проїжджу частину, звідки її зможе прибрати спецтранспорт. За дотриманням правил благоустрою у Чернігові слідкує Муніципальна варта.

Свої звернення, що стосуються сфери ЖКГ, чернігівці можуть передавати до міського колл-центру за телефоном 0-800-50-93-50 або залишати повідомлення на сайті http://chmkc.com.ua/

#Чернігів #УЖКГ #АТП2528 #ЖЕК #дороги #прибирання #зима

*Прилегла територія – територія, яка межує з територією суб'єкта господарювання на відстані 15 м (по периметру) від огорожі, споруди або обмежена краєм проїзної частини вулиці чи дороги включаючи прибардюрну частину (з Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку утримання і прибирання вуличних, дворових територій, парків, скверів та додержання тиші в громадських місцях м.Чернігова http://www.chernigiv-rada.gov.ua/nagalni/nag-pitannya/185).

За інформацією управління ЖКГ Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Мобільний додаток ...

КОМЕНТАРІ