На Тернопіллі один із пріоритетних напрямів на наступний рік – підтримка малого фермерства та кооперації

На Тернопіллі один із пріоритетних напрямів на наступний рік – підтримка малого фермерства та кооперації

18.12.17 09:40 0 617
Про те, як отримати державну підтримку на розвиток малого фермерства та кооперації, обговорили під час Західноукраїнського регіонального семінару. Участь у семінарі взяли заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета, Перший заступник голови Тернопільської ОДА Іван Крисак, співробітники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Національної асоціації дорадчих служб України, представники СОК із Львівської, Хмельницької, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Як представники влади, так і фермерських господарств та кооперацій, підняли актуальні питання, які стосуються Концепції розвитку фермерських господарств та сільськогосподарської кооперації на 2018-2020 роки; Державної програми підтримки фермерства та кооперації на 2018 рік; Регіональної програми підтримки обслуговуючих кооперативів, ОСГ та дрібних фермерів у Тернопільській області тощо.

Пріоритетні напрями розвитку малого фермерства та кооперації – ягоди, овочі, фрукти, бджільництво, тваринництво, органіка, інші нішеві культури.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: 28 грудня: ...
Наступна новина: Опитування щодо розвитку ...

КОМЕНТАРІ