Акція «Потяг єднання «Труханівська Січ» об’єднала понад 150 молодих людей зі всієй України

Акція «Потяг єднання «Труханівська Січ» об’єднала понад 150 молодих людей зі всієй України

18.12.17 09:25 0 604
Потяг єднання України «Труханівська Січ» у середу, 13 грудня, зробив зупинку у Тернополі. Протягом всього дня молоді люди зі всієї України знайомилися з Тернопільщиною та спілкувалися зі своїми однолітками та військовослужбовцями.

Співорганізатор Всеукраїнської акції «Потяг єднання України «Труханівська Січ» Микола Бондар розповів, що дана акція проводиться вже другий рік поспіль. На початках було близько сотні громадських та волонтерських організацій, які були причетні до потяга єднання.

«В нас є розпорядження Президента України на підтримку потяга, є постійна співпраця з Генеральним штабом, з Міністерством оборони, з Міністерством освіти і науки України, з Міністерством молоді і спорту та з Міністерством культури. У Х потягу взяли участь близько 150 молодих людей зі всієї України, у нас є діти Героїв Небесної Сотні. Раніше потяги курсували із Заходу на Схід, а цього року навпаки. Мета акції – зміцнення національно-патріотичного духу, національно-патріотичне виховання», – повідомив Микола Бондар.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ