Чому варто придбати турецький килим?

Чому варто придбати турецький килим?

18.12.17 14:04 0 1317

Ці вироби відомі людству кілька століть. Примхливі модні тенденції дали новий виток розвитку для килимів. Тепер ми можемо бачити білоруські, турецькі та килими від інших виробників найрізноманітніших розмірів, форм, фактур, матеріалів, з принтами і зображеннями, а також в широкій палітрі кольорів.

Форма

За формою килими можуть бути:

  • прямокутні;
  • круглі;
  • овальні.

Який вибрати і де купити хороший килим - це справа індивідуальна, залежить вона від особистих вподобань і обстановки, куди його бажають помістити. У виборі форми немає строгих правил, яких рекомендують дотримуватися дизайнери.

Колір

Різноманітність використання різних відтінків і кольорів в килимових виробах просто зашкалює. Кожен бажаючий може купити килими як насиченого і яскравого незвичайного кольору, так і традиційних пастельних тонів. Психологи стверджують, що кольори здатні впливати на настрій і здоров'я людини. Перед тим, як замовити килим по інтернету або придбати в магазині, можна почитати інформацію і підібрати товар, який максимально відповідає вашим бажанням.

Найбільш популярні зараз зображення на килимах в сучасному стилі, так званому модерні. Він характеризується категоричною відмовою від прямих ліній і гострих кутів. Часто малюнки на таких виробах нагадують абстракцію.

Багато людей сьогодні вибирають для свого дому килими турецького виробництва (до речі, елітні турецькі килими відмінної якості за прийнятною ціною можна купити на сайті lizakilimi.com.ua). Турецький килим завжди славився майстерним і ексклюзивним виконанням орнаментів і якістю роботи. Кожен елітний килим відповідає міжнародним стандартам і виконаний з екологічно безпечних матеріалів. Який килим підійде саме Вам - це справа індивідуальна, але те, що Туреччина багато років є одним з лідерів серед імпортерів на килимовому ринку - незаперечний факт.

Матеріал

В середні віки килимарство грунтувалося виключно на шерсті спеціальних тварин. Вироби виходили міцними і служили багато років. З розвитком технологій стало можливим виробництво з синтетичних матеріалів, що дозволило більшості середньостатистичних громадян купити собі якісний килим за доступною ціною.

Такі вироби дають наступні переваги:

  1. Легка вага, що дозволяє робити генеральне прибирання без витрати сил;
  2. Спеціальне просочення, яке забезпечує антистатичні, брудовідштовхуючі і протипожежні властивості;
  3. Різноманітність забарвлень, які доступні лише синтетичним матеріалам.

Такі килими дешевше коштують в порівнянні з натуральними. У той же час вони не поступаються їм в якості, а часто навіть і переважають.

До синтетичних матеріалів, які найбільш популярні у виробництві килимів, відносяться:

  • акрил;
  • поліпропілен;
  • поліестер;
  • нейлон.

Такі килими недорогі та мають відмінні тактильні характеристики, а також вони приємні на дотик, як шерсть.

Переваги натуральних матеріалів:

  1. Високая щільність;
  2. Ексклюзівность і престиж;
  3. Висока зносостійкість;
  4. Килим забезпечує утримування тепла.

Килими на підлогу з вовни, шовку або віскози можуть дозволити собі далеко не всі, так як ціна їх дуже висока.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: Визначено ...
Наступна новина: Чернівці: Парковки біля ...

КОМЕНТАРІ