Тернопілля: у ляльковому театрі влаштували свято для понад 600 дітей з області

Тернопілля: у ляльковому театрі влаштували свято для понад 600 дітей з області

19.12.17 13:05 0 650
У суботу, 16 грудня, напередодні свята Миколая маленькі жителі Тернопільщини побували в Тернопільському академічному обласному театрі актора і ляльки. Там для них влаштували театралізоване дійство з подарунками від святого Миколая.

Святкова програма «Миколай дарує радість» охопила понад 600 дітей з області різних пільгових категорій. Зокрема, спільними зусиллями відділу сім'ї та молоді облдержадміністрації та театру актора і ляльки свято влаштували для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей-інвалідів, дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, дітей, чиї батьки є учасниками антитерористичної операції, дітей-переселенців, а також для творчих та обдарованих дітей. В рамках даного заходу діти переглянули святкову виставу до дня Миколая, а також отримали солодкі подарунки.

Привітав діток зі святом заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Юрій Юрик.

«Ми дуже щиро радіємо, що ви чемні, красиві, гарні. Ви – наше майбутнє. І святий Миколай, крім того, що буде дарувати вам подарунки, приноситиме ще й постійне натхнення вдосконалюватися, вчитися і завжди отримувати від цього задоволення, – зазначив Юрій Юрик, звертаючись до малечі. – Вітаю вас з цим теплим і радісним святом. Передаю вам вітання від голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни. І запевняю вас, що ми будемо робити все для того, щоб створити вам позитивний настрій, щоб зарядити позитивною енергію, яка буде підтримувати вас весь 2018 рік».

Після перегляду вистави дітки отримали солодкі подарунки.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ