На Тернопіллі у Заліщиках відкрили кабінет психоемоційної розгрузки для учасників АТО

На Тернопіллі у Заліщиках відкрили кабінет психоемоційної розгрузки для учасників АТО

19.12.17 08:07 0 488
14 грудня, за участю начальника управління охорони здоров'я Тернопільської обласної державної адміністрації Володимира Богайчука, у Заліщицькому обласному комунальному госпіталі інвалідів війни та реабілітованих відбулося урочисте відкриття кабінету психоемоційної розгрузки для учасників антитерористичної операції.

«Сучасний кабінет психологічного розвантаження — це не звичайне приміщення, де працює психолог. Воно має відповідати критеріям комфорту: освітленню, рівню шуму, вентиляції. Важливу роль відіграє навіть колір стін, підлоги, зручність крісел, на яких сидять воїни. Для кожного учасника антитерористичної операції варто підбирати відповідну, індивідуальну методику, адже психологічне розвантаження є одним із найважливіших елементів відновлення психічної рівноваги. За допомогою психологічної релаксації стає можливим знизити рівень нервово-психічної напруженості, швидше відновити витрачену нервову енергію і, тим самим, зробити істотний вплив на прискорення процесів відновлення в інших органах і системах організму» - наголосив начальник охорони здоров'я Володимир Богайчук.

Ініціативу головного лікаря Заліщицького обласного комунального госпіталю інвалідів війни та реабілітованих Володимира Демчука зi створення сучасного кабінету психологічного розвантаження підтримали голова Тернопільської обласної державної адміністрації та голова Тернопільської обласної ради, команда управління охорони здоров'я ТОДА, Християнська Спілка в особі військового Капелана Кривенчука Василя Яковича, Обласна Спілка Воїнів Афганістану, військова організація «Ветерани за Україну», Обласна Спілка Учасників АТО, учасники бойових дій.

ДОВІДКОВО: у Заліщицькому обласному комунальному госпіталі інвалідів війни та реабілітованих у 2017 році проведений ремонт та реконструкція палат в кардіологічному відділенні силами працівників госпіталю, проведений ремонт в кабінетах та коридорі на 1 поверсі . В кардіологічному відділенні зроблена реконструкція 5-ти палат для покращеного перебування хворих. Також проведена реконструкція 2-х палат для психо-емоційного розвантаження, де буде працювати лікар-психолог з учасниками АТО. Адміністрація госпіталю працює над ремонтом відділення водолікування та покращенням матеріально-технічної бази для комфортного лікування ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Прес-служба УОЗ ТОДА

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Кількість ...
Наступна новина: 2405 тисяч гривень з ...

КОМЕНТАРІ