Екстремальний туризм: Що це таке?

Екстремальний туризм: Що це таке?

20.12.17 19:42 0 1872

https://travel.bodo.ua/to/ekstremalnye-tury/Екстремальним туризмом називається поєднання активного спорту та відпочинку з небезпечними пригодами, що, в свою чергу, дозволяє туристу подолати свої страхи, випробувати можливості, а також гарно відпочити.

Екстремальні види туризму підрозділяються на кілька напрямків:

  • водний;
  • наземний;
  • гірський;
  • повітряний;
  • міський;
  • пригодницький;
  • військовий;
  • екзотичний.

А тепер про все більш детально:

Водний екстремальний туризм - це активний відпочинок, віндсерфінг, дайвінг, серфінг, рафтинг, вейкбординг, сплави на байдарках, підводне плавання, кайтсерфінг, заняття водними лижами, відпочинок під вітрилом і корпоративні сплави по гірських річках.

Наземний екстремальний туризм - це активний спорт, спелеологія, спелестологія, кінний туризм, диггерство, маунтінбайкінг, велоспорт, авто-мотогонки, Х-гонки, катання на собачих або оленячих упряжках, етнографічний туризм і екологічний туризм.

Гірський екстремальний туризм - це екстремальний спорт, альпінізм, льодолазіння, підйом на гірські вершини, скелелазіння, стрибки зі скель, похід по печерах, сходження на льодовик, треккін, катання на гірських лижах і сноубордах.

Повітряний екстремальний туризм - це парашутний спорт, стрибки base-jump, кайтінг, стрибки rope-jumping, групова повітряна акробатика і скайсерфинг.

Міський екстремальний туризм - це паркур, стрибки з хмарочосів, мостів або телевізійних веж, скейтбординг, BMX, катання на роликах і гірському велосипеді.

Пригодницький екстремальний туризм - це сафарі, полювання в джунглях, спуск в жерло вулкана, гонитва за акулами, піша прогулянка по савані, поїздка в Чорнобиль, занурення на затонулий корабель та інші екстремальні експедиції.

Військовий екстремальний туризм
- це стрільба з бойової зброї, гонки на танках, польоти на бойових літаках й інший військовий екстрим.

Екзотичний екстремальний туризм є найдорожчим екстремальним відпочинком. Це подорожі в самі екзотичні місця планети, подорожі на Північний і Південний полюси, джайлоо-туризм або проживання в племені, космічний туризм і рекреаційний туризм.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Кодекс честі офіцера: ...
Наступна новина: Лучшие машины для шитья 2017

КОМЕНТАРІ