У Рівненській області юрій Луценко та Лілія Гриневич нагородили переможців першого конкурсу творчих робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів

У Рівненській області юрій Луценко та Лілія Гриневич нагородили переможців першого конкурсу творчих робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів

21.12.17 08:00 0 712
У понеділок, 18 грудня 2017 року, Генеральний прокурор України Юрій Луценко та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич нагородили переможців першого конкурсу творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів.

Юрій Луценко поспілкувався зі студентами, поінформував їх щодо реформи органів прокуратури та відповів на запитання.

«Ініціатива звернутись до студентів з тим, щоб дізнатись, що вони думають і, головне, що вони пропонують з приводу прокуратури – була дуже цікавою. Ваші твори просякнуті вірою, надією, своїм баченням, і, якщо ви вірите, ви всього здобудете», - зазначив Генеральний прокурор України.

«Ви покоління з новими цінностями, і я дуже вам дякую, що це знайшло відображення у ваших роботах. Я щиро рада, що ми підписали спільний наказ, і що ця ініціатива була втілена у життя», - констатувала Міністр освіти і науки України.

Юрій Луценко та Лілія Гриневич привітали переможців та вручили їм дипломи і пам'ятні подарунки.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Юрій Луценко та Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич у жовтні 2017 року підписали спільний наказ «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», який передбачає залучення прокурорів до проведення правоосвітніх навчань школярів та студентів, а також оголошення щорічних конкурсів творчих та наукових робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів. Наразі перший такий конкурс завершено, у ньому взяли участь понад 2 тис студентів усіх вишів країни з роботами у виді презентацій, творів, відео та віршів. У півфінал було відібрано 331 роботу. Комісія з числа працівників Генеральної прокуратури України, Міністерства освіти і науки України та викладачів провідних вишів обрала з них 23 найкращі. Так, перемогли студенти із Миколаївської, Закарпатської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

Переможцями стали: Гавриш Богдан, Калюжний Костянтин, Головко Вікторія, Бабич Дарія, Артеменко Андрій, Черніков Олександр, Андреєв Тит, Гарагата Альона, Полюхович Діана, Міненко Дарина, Жорняк Анастасія, Гапон Ксенія, Михайлюк Марія, Марченко Володимир, Циколія Ліка, Мироненко Катерина, Задорожня Олена, Симонова Ганна, Ірина Демчишин, Римчук Інна, Куля Євгенія, Горбатко Вікторія, Коваленко Ольга, Луговий Кирило, Мельник Оксана.

Джерело: https://www.gp.gov.ua Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучшие машины для шитья 2017
Наступна новина: КП «Чернівціводоканал» ...

КОМЕНТАРІ