Радість Дня святого Миколая прокурори Рівненщини розділили з дітьми

Радість Дня святого Миколая прокурори Рівненщини розділили з дітьми

21.12.17 08:27 0 668
Колектив органів прокуратури Рівненської області вкотре долучився до благодійної акції та привітав із зимовими святами маленьких громадян нашої держави.

Так, радість Дня святого Миколая працівники прокуратури розділили з дітьми, котрі проживають на Сході України у зоні проведення антитерористичної операції, та опинилися у скрутних життєвих обставинах. Зокрема, прокурори привітали понад 200 підшефних дітей – вихованців інтернатних закладів м.Краматорська Донецької області: а саме – дошкільного навчального дитячого будинку для дітей з тяжкими вадами мови «Гайок», Центру соціально-психологічної реабілітації служби у справах дітей Краматорської міської ради та дитячого будинку дитини «Антошка». Для них прокурори передали подарунки – іграшки, а також теплий одяг, необхідні речі побутового вжитку, канцтовари.

Крім того отримали подарунки від святого Миколая й діти працівників Краматорської місцевої прокуратури.

Також працівники прокуратури Рівненщини відвідали вихованців Комунального закладу «Мирогощанський дитячий будинок-інтернат» та маленьких пацієнтів дитячого онкологічного відділення Рівненської обласної лікарні. Прокурори й для них привезли бажані подарунки – іграшки та солодощі.

Крім того певну суму коштів перераховано для дитячого відділення Рівненського обласного протитуберкульозного диспансеру.

Усім діткам працівники прокуратури побажали міцного здоров'я, багато радості, творчих досягнень і щоб здійснилися усі найзаповітніші мрії.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Питанням ...

КОМЕНТАРІ