Чернігівський міський голова закликав мешканців міста спільними зусиллями забезпечити чистоту та порядок у місті

Чернігівський міський голова закликав мешканців міста спільними зусиллями забезпечити чистоту та порядок у місті

21.12.17 10:15 0 537
19 грудня, під час розширеної ранкової наради Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко доручив розробити чіткий графік цілодобового чергування міського оперативного міжвідомчого штабу щодо роботи в умовах зимового періоду. Крім того, необхідно визначити постійне місцезнаходження оперативного штабу.

У розпорядженні про утворення міського оперативного міжвідомчого штабу щодо роботи в умовах зимового періоду зазначено, що усі члени оперативного штабу повинні забезпечити контроль та координацію дій, а також негайне реагування щодо усунення наслідків негоди. Для цього необхідно відстежувати ситуацію по місту та постійно знаходитися з людьми.

Міський голова, зокрема, зазначив, що якщо йде сильний снігопад, то треба посилювати роботу снігоприбиральної техніки, особливо у нічний час, коли пішоходи та водії не заважають роботі спецтехніки. Робота оперативного штабу буде тісно пов'язана з міським кол-центром, куди чернігівці можуть звертатися по будь-яким питанням (тел. 0800-50-93-50 або через офіційний портал міського контакт-центру -http://chmkc.com.ua).

- Я хочу звернутися, у першу чергу, до усіх керівників управлінь міської ради з проханням показати приклад керівникам інших підприємств будь-якої форми власності, починаючи від державних установ і закінчуючи приватним бізнесом: магазини, кафе, ресторани, перукарні, банки та ін. По-перше, відповідними дорученнями необхідно призначити відповідальних за прибирання на прилеглій території, особливо під час сильних опадів.*/blockquote

*/blockquote

Усі чернігівці повинні розуміти, що територія міста складає 8 тис. га, а працівників житлово-комунального господарства, які теоретично можуть все це прибрати - тільки одна тисяча. */blockquote

*/blockquote

Без спільної роботи, без спільної участі великої кількості громади це фізично є не можливим або це буде дуже довго. Тому прохання: спільними зусиллями давайте забезпечимо чистоту та порядок у місті Чернігові.

Крім того, прохання до автовласників: не залишайте свої автомобілі на дорозі, тому що це блокує прибирання. Я не хочу це робити, але змушений попередити, що ми будемо залучати евакуатор у разі, якщо автомобілі будуть покинуті власником, якого не можна буде знайти, та заважатимуть спецтехніці прибирати, - зазначив Владислав Атрошенко.*/blockquote

*/blockquote

Міський голова також повідомив, що він особисто зранку здійснив рейд по місту та перевірив результати роботи комунальників. Він висловив вдячність окремим працівникам комунальних підприємств, які працювали цієї ночі та прибирали місто від снігу.

Одночасно Владислав Атрошенко висловив незадоволення щодо якості прибирання громадських зупинок, які на 90% виявилися неприбраними. Зокрема, він зазначив, що усі 400 зупинок повинні бути прибрані. Якщо потрібно, то для забезпечення підвозу працівників буде виділений мікроавтобус. Території окремих дворів житлових будинків з раннього ранку розчищали від снігу прибиральниці. Міський голова щиро подякував їм за роботу.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Департамент економіки ...
Наступна новина: В Тернополі у деяких ...

КОМЕНТАРІ