Сім’я переселенців на Тернопільщині отримала матеріальну допомогу на будівництво житла

Сім’я переселенців на Тернопільщині отримала матеріальну допомогу на будівництво житла

21.12.17 11:16 0 473
Тернопільське регіональне управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву розпочала практичне забезпечення мешканців регіону доступним житлом. Так, на Тернопільщині безповоротною державною фінансовою допомогою скористалася сім'я внутрішньо переміщених осіб із Донеччини.

Дана допомога надається згідно із Порядком забезпечення громадян доступним житлом, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 11.02.2009 р. № 140.

Зокрема, як повідомляють в управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, 15 грудня поточного року укладено перший договір на надання державної підтримки для будівництва доступного житла. Такою можливістю скористалася молода сім'я переселенців з Донеччини. Власне, державна фінансова підтримка у вигляді безповоротної допомоги у розмірі 284,5 тис. грн. надана на будівництво квартири в багатоквартирному житловому будинку, забудовником якого виступає ТОВ «Тернопільбуд».

Детальніше про те, хто має право на отримання доступного житла, як ним скористатися, які документи для цього потрібні та на яку суму відшкодування від держави можна розраховувати, – шукайте за посиланням: http://tr.molod-kredit.gov.ua/zhytlovi-prohramy/dostupne-zhytlo.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові перебуває ...

КОМЕНТАРІ