На Тернопіллі регіони під час селектору з Володимиром Гройсманом доповіли про готовність до боротьби з негодою

На Тернопіллі регіони під час селектору з Володимиром Гройсманом доповіли про готовність до боротьби з негодою

21.12.17 11:40 0 522
Під час екстреної селекторної наради під головуванням Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана регіони доповіли про ситуацію у себе на місцях та поінформували про готовність до ліквідації наслідків негоди та насамперед повідомили про готовність запобігти цим наслідкам. Участь у селекторі також взяв голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

Власне, необхідність проведення термінової наради виникла через погіршення погодних умов та надмірні опади, які спостерігалися в Україні 18-19 грудня. В центральних та західних областях України за добу випала понаднормова кількість снігу, утворилися великі затори на дорогах. Тернопільщину стихія оминула й надалі значного погіршення погоди не передбачається. Тому, як поінформував Степан Барна, область готова до роботи на випадок негоди, всі служби поінформовані і працюють у штатному режимі. Крім цього, зі всіма ними налагоджена комунікація та відбуваються регулярні наради.

Що ж стосується регіонів, яких захопив снігопад, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив їхньому керівництву до кінця вівторка, 19 грудня, вирішити питання енергопостачання населених пунктів та ліквідації заторів на трасах, спричинених рясними опадами.

«Я розумію, що є надмірні опади, але з іншого боку потрібно розуміти, що через негоду утворюються затори, в яких стоять люди, вантажний траспорт. І від того як буде організована робота на місцях – залежить як швидко ми впораємося з розчищенням доріг. І перш за все мене цікавить, чи люди не стоять у заторах і чи мають тепло в оселях. Саме тому тут важливо консолідувати зусилля обласної влади, автодору, ДСНС та інших служб. Прошу голів ОДА забезпечувати контроль і моніторинг ситуації на місцях», – наголосив Володимир Гройсман.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях автономно ...
Наступна новина: В Житомирській області які ...

КОМЕНТАРІ