Що потрібно знати при переїзді офісу?

Що потрібно знати при переїзді офісу?

21.12.17 19:43 0 1325

Організувати офісний переїзд - це завдання не з простих. Для цього необхідно ретельно підготуватися до процесу, вирішити кілька таких важливих завдань, як: пошук транспорту, найм професійних вантажників, а також підготовка меблів, офісної техніки та документів. Перед початком робіт необхідно призначити декількох відповідальних осіб, які будуть уважно контролювати весь хід роботи. Процес переїзду може займати від одного до декількох днів в залежності від розміру офісу, тому почати збиратися слід заздалегідь. До речі, якщо ви житель Дніпра і вам потрібен офісний переїзд, то замовити його можна в компанії "ПрофіГруз": http://www.profigruz.dp.ua/.

Підготовка до офісного переїзду

Як правильно пакувати документи та розбирати столи і шафи? Співробітники повинні прибратися на своїх робочих місцях, щоб не перевозити зайвого сміття. Дрібні особисті речі можна зібрати ще до того, як почнеться упаковка всього майна, щоб полегшити і прискорити процес. На підготовку особистого майна і документації слід відвести повноцінний день, щоб не допустити неприємних сюрпризів. При цьому працівників слід попередити про підготовку до переїзду, для того щоб вони змогли прийти в зручному одязі.

Упаковка документів

У великих компаніях, які існують вже не перший рік, часом накопичується стільки важливої документації, що подібна транспортування може прирівнюватися до перевезення цінних вантажів. Туди входять різні бухгалтерські та установчі документи, звіти і особиста інформація про співробітників. Їх слід розсортувати і помістити в підготовлену тару. Всі коробки потрібно відразу промаркувати, щоб не виникало плутанини при в'їзді в нове приміщення. Важливі документи необхідно упакувати в окрему коробку і обов'язково контролювати її переміщення і навантаження. При великому обсязі документів краще перевозити їх у окремій машині, і призначити відповідальну людину, яка буде контролювати тільки навантаження і відправлення.

Меблі

Офісні меблі розбираються і упаковуються в ударостійкі матеріали, щоб забезпечити її збереження при навантаженні і перевезенні. Для розбирання необхідно розташовувати професійним набором інструментів, а також мати спеціальну підготовку. При упаковці і транспортуванні вкрай важливо зберегти всю фурнітуру. Цей процес теж слід уважно контролювати. Після того, як всі меблі розібрана, тендітні частини і кути меблів перемотувати спеціальною плівкою, а скляні елементи ретельно запаковуються в кілька шарів. У деяких випадках потрібно проведення такелажних робіт. Для цього вантажники використовують спеціальне оснащення.

Така робота вимагає досвіду і професіоналізму, тому її краще довірити майстрам своєї справи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Канадський досвід ...
Наступна новина: Конструкции и изделия для ...

КОМЕНТАРІ