У прокуратурі Рівненської області нагородили переможців регіонального конкурсу студентських робіт

У прокуратурі Рівненської області нагородили переможців регіонального конкурсу студентських робіт

24.12.17 08:17 0 1017
20 грудня заступник прокурора області Тарас Ільящук зустрівся з переможцями регіонального етапу всеукраїнського конкурсу творчих робіт студентів вищих навчальних закладів регіону, присвячених на тему прокурорсько-слідчої діяльності.

Конкурс проходив в межах спільного наказу «Про співпрацю та комунікацію між відомствами», підписаного 13.10.2017 Генеральною прокуратурою України спільно з Міністерством освіти та науки України з метою обміну інформацією, здійснення просвітницької та правоосвітньої діяльності, спрямованої на набуття молоддю необхідних знань у сфері запобігання злочинності та корупції, проведення освітніх заходів серед школярів та студентів.

Учасники конкурсу презентували 37 творчих робіт на теми: «7 кроків до покращення роботи прокурора» та «7 кроків прокурора назустріч суспільству». З усіх творчих робіт, що надійшли, комісія з оцінки робіт студентів, до складу якої ввійшли прокурори, представники Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації та вищих навчальних закладів області, обрала по 10 найкращих на кожну тему.

Відтак переможцями регіонального етапу конкурсу стали студенти Національного університету «Острозька академія», Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені академіка Степана Дем`янчука, Рівненського коледжу Національного університету біоресурсів і природокористування України та Західноукраїнського коледжу «Полісся».

Зокрема, у номінації «7 кроків до покращення роботи прокурора» переможцями стали Ольга Натяжко, Борис Роговий, Ірина Христюк, Микола Яцюк, Анастасія Йонтко, Альона Довга, Тетяна Рачок, Валентина Каштан, Оксана Пархомчук, Михайло Лисанець.

У номінації «7 кроків прокурора назустріч суспільству» перемогли Олег Ільків, Маргарита Василевська, Ніна Лапшенкова, Олександр Савчук, Іван Юсько, Марія Баленко, Дарина Максимчук, Ірина Войтова, Вікторія Пархомчук, Ганна Ляшук.

Творчі роботи саме цих учасників конкурсу набрали найбільшу кількість балів під час оцінювання комісією на предмет актуальності та новизни, креативності та доступності поданої інформації, а також можливості використання наданих пропозицій у прокурорській практиці.

Переможцям і учасникам конкурсу були вручені дипломи.

У своєму вітальному слові заступник прокурора області Тарас Ільящук подякував студентам за активну участь в конкурсі, побажав подальших успіхів у навчанні та здобутті обраного фаху.

Також з найкращими привітаннями звернувся до усіх учасників конкурсу і голова Ради ветеранів органів прокуратури області Олександр Коташевський.

Найкращі із творчих робіт будуть опубліковані у відомчому журналі «Вісник прокуратури» та офіційному сайті прокуратури області.

По завершенню зустрічі майбутні юристи вчилися давати коментарі для журналістів, а також для студентів було проведено заняття-екскурсію у музеї органів прокуратури Рівненської області.

Фотогалерея

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 26-а сесія Чернігівської ...
Наступна новина: Чернівці: Осушення ...

КОМЕНТАРІ