Чернігівські рятувальники отримали нові пожежно-рятувальні автомобілі та спорядження

Чернігівські рятувальники отримали нові пожежно-рятувальні автомобілі та спорядження

24.12.17 11:16 0 762
В Чернігові на базі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області відбулася офіційна церемонія передачі нових пожежних автомобілів та аварійно-рятувального спорядження рятувальникам Чернігівщини. У заході взяли участь заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Сергій Шкляр, голова Чернігівської обласної державної адміністрації Валерій Куліч та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Чернігівський міський голова в своєму зверненні до всіх присутніх зазначив, що міська влада й надалі підтримуватиме рятувальників та в межах своїх можливостей надаватиме допомогу і всі питання розглядатимуться тільки спільно.

Владислав Атрошенко від Чернігівської міської ради передав човни та двигуни для них, електро та бензопили, мотопомпу, а також знаряддя для рятування на воді. Він подякував рятувальникам за їхню відповідальну й тяжку працю, побажав їм та їхнім сім'ям здоров'я, наснаги та благополуччя.

Почесні гості передали сертифікати та ключі від 3-х нових пожежно-рятувальних автомобілів на базі шасі МАЗ та вантажного автомобіля “MersedesActros”. Спеціальна техніка працюватиме у пожежно-рятувальних підрозділах Бахмацького, Новгород-Сіверського районів та м. Чернігів.

Техніка й обладнання, що отримали рятувальники Чернігівщини, значно підсилить матеріально-технічну базу гарнізонів та сприятиме попередженню і боротьбі з надзвичайними ситуаціями природного та техногенного характеру на території області.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Католицьке Різдво ...
Наступна новина: В Житомирській області нові ...

КОМЕНТАРІ