У Чернігові прибирання міської території від снігу починається о 4-ій годині ранку

У Чернігові прибирання міської території від снігу починається о 4-ій годині ранку

24.12.17 11:38 0 509
У Чернігові під час снігопадів робочий день у ЖЕКів та інших обслуговуючих будинки підприємств починається о 4-ій годині ранку. Уже у цей час внутрішньодворові проїзди та проходи біля багатоквартирних будинків від снігу прибирає спецтехніка. На прибудинкових територіях працюють прибиральники, а керівники та майстри постійно контролюють та організовують роботу.

Після хуртовини усі працівники докладають максимум зусиль, щоб робота виконувалася якісно і своєчасно, а снігопади не позначилися на комфорті пересування жителів.

Механізовану розчистку території виконують: у КП «ЖЕК-10» - 6 одиниць транспорту з навісним обладнанням, у КП «ЖЕК-13» - 3, у КП «Новозаводське» - 3, у КП «Деснянське» - 6.

Прибудинкову територію прибирають: у КП «ЖЕК-10» - 78 осіб, у КП «ЖЕК-13» - 60, у КП «Новозаводське» - 70, у КП «Деснянське» - 75.

Ручним інвентарем для прибирання та протиожеледними посипними сумішами забезпечені усі підприємства, але вони мають більше 40-ка вакансій двірників, тож усі, хто шукає роботу та готовий працювати фізично, може звертатися до ЖЕКів.

За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ремонт інфекційного ...
Наступна новина: В Житомирській області ігор ...

КОМЕНТАРІ