В Житомирській області ігор Гундич не задоволений прибиранням доріг,тому закріпить за кожною ділянкою відповідальних осіб

В Житомирській області ігор Гундич не задоволений прибиранням доріг,тому закріпить за кожною ділянкою відповідальних осіб

24.12.17 11:44 0 513
Голова ОДА Ігор Гундич не задоволений якістю розчищення доріг від снігу на Житомирщині. Попередження отримали відповідальні за це керівники структур. Для того, аби ситуація була завжди на контролі, на Житомирщині за кожною дорогою державного значення, де найбільший транспортний рух, на зимовий період будуть закріплені відповідальні особи та спецтехніка. Це допоможе швидко та якісно врегульовувати ситуації із заторами та станом проїжджої полоси під час сильних снігопадів.

Таке доручення дав 20 грудня, голова облдержадміністрації Ігор Гундич керівникам управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму, облавтодору та служби автомобільних доріг.

«До кінця тижня надаєте мені перелік доріг державного значення, де рух транспорту найбільший, і відповідальних осіб, закріплених за цими дорогами та перелік техніки, яка може бути задіяна. Під час снігопадів ці люди мають бути на дорогах, не тільки моніторити їх стан, а й організовувати процес розчищення належним чином, не допускати утворення заторів та у разі потреби швидко залучати додаткову допомогу підприємств, МНС, військових», – дав доручення профільним службам керівник області Ігор Гундич.

Голова ОДА підкреслив, що тепер доповідати про прибирання доріг керівники служби, облавтодору та профільного управління будуть не із кабінетів, а під час особистих об'їздів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернігові прибирання ...
Наступна новина: Чернівці: Від підприємця ...

КОМЕНТАРІ