В Житомирській області депутати затвердили обласну програму щодо забезпечення житлом педагогів,медиків та учасників АТО

В Житомирській області депутати затвердили обласну програму щодо забезпечення житлом педагогів,медиків та учасників АТО

24.12.17 13:11 0 528
Депутати затвердили проект програми забезпечення житлом (пільгового довгострокового кредитування) педагогічних, науково-педагогічних, медичних працівників, учасників АТО та членів їх сімей на 2018-2021 роки. Також на комісіях обласної ради було запропоновано включити до переліку бійців-добровольців АТО.

За відповідне рішення проголосували 54 депутати.

Програма передбачає надання пільгового кредиту педагогічним, медичним працівникам та учасникам АТО і членам їх сімей, а також бійцям-добровольцям АТО.

Розмір кредиту визначатиметься виходячи з норми 21 кв. метр загальної площі житла на одного члена сім'ї та додатково 10,5 кв. метрів на сім'ю та надаватиметься надаватиметься до 20 років під 3% річних.

Черга формуватиметься відповідно до реєстру осіб, які потребують поліпшення житлових умов. Рішення про надання кредиту прийматиме Регіональне управління Держмолодьжитла протягом місяця з дня подання документів.

Програма затверджена без фінансового ресурсу. Його планують передбачити на засіданні сесії у 2018 році після детального опрацювання фінансових потреб, затвердження комісій та порядку надання кредитів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: проблему ...
Наступна новина: Повноваження органів ...

КОМЕНТАРІ