Степан Барна: Дуже важливо,щоб діти загиблих Героїв,відчували піклування не лише на свято Миколая. І це є нашим обов’язком!

Степан Барна: Дуже важливо,щоб діти загиблих Героїв,відчували піклування не лише на свято Миколая. І це є нашим обов’язком!

24.12.17 09:33 0 615
Святий Миколай має бути для всіх дітей, – у цьому переконаний голова Тернопільської ОДА Степан Барна, який протягом кількох днів з нагоди цього доброго, теплого та світлого свята зустрічається з дітками з особливими потребами, з дітками учасників АТО та дітками, чиї батьки віддали свої життя за Україну. Від святого Миколая він передає їм солодощі та подарунки. Так, у середу, 20 грудня, Степан Барна з подарунками відвідав родину загиблого добровольця Альберта Атояна – його дружину Аліну та доньку Діану.

«Я бачу, що про нас турбуються, – каже Аліна Атоян. – Моя донечка Діанка дуже задоволена, адже на свята про неї ніколи не забувають і тішать її солодощами, фруктами та подарунками. Мені дуже приємно, і тому я дуже вдячна за турботу. Бо для мене основне, щоб дитина була щасливою. Також мені дуже приємно, що ми отримуємо фінансову допомогу, можливо, хтось має більше можливостей, але у нас таких можливостей немає. Тому ми раді будь-якій увазі до нашої сім'ї».

У свою чергу, як наголосив голова ОДА, піклування про родини загиблих воїнів є одним із найважливіших завдань. Водночас, дуже важливо, щоб діти наших Героїв, котрі віддали життя за Україну, мали відчуття свята.

«Я думаю, що це буде добрим прикладом для всіх і всі мають усвідомити, що піклування – це не лише питання голів адміністрацій, начальників управлінь, а й питання кожного, хто живе в нашій області і хто має обов'язок перед родинами загиблих учасників АТО. А таких на Тернопільщині є понад 90. 30 дітей з області втратили на війні своїх батьків… І тому важливо, щоб усі вони відчували тепло, любов і турботу», – зауважив Степан Барна.



Атоян Альберт Юрійович загинув 22 січня 2015 року у Костянтинівці Донецької області. Служив у 57-ій окремій мотопіхотній бригаді. Альбертові було 30 років…

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Чернігові проходить ...

КОМЕНТАРІ