На Тернопіллі нагородили переможців обласної премії імені Івана Марчука серед дітей

На Тернопіллі нагородили переможців обласної премії імені Івана Марчука серед дітей

24.12.17 12:07 0 602
У Тернопільському обласному художньому музеї 20 грудня нагородили переможців обласної премії імені Івана Марчука для обдарованих дітей Тернопільської області в галузі образотворчого мистецтва. Грамоти та грошові винагороди переможцям вручили заступник голови обласної державної адміністрації Юрій Юрик та заступник голови обласної ради Любомир Крупа.

Започаткували премію у 2016 році. Цьогоріч конкурсна комісія розглянула понад 60 робіт учнів мистецьких та загальноосвітніх навчальних закладів області. За результатами конкурсу, лауреатами премії стали учениця Тернопільської обласної експериментальної комплексної школи мистецтв ім. І. Герети Ольга Козак (за малюнок «Натюрморт» у номінації «Малярство») та учениця Козівської школи мистецтв Анастасія Панчак (за малюнок «Родина» у номінації «Графіка»).

За словами Юрій Юрика, у ці святкові дні та напередодні новорічних свят, нагородження стало чудовим приводом відзначити подарунками талановитих дітей. Також він подякував конкурсантам за приємні емоції, які залишилися після перегляду їхніх робіт.

У виставковому залі обласного художнього музею також представили 35 кращих робіт учасників конкурсу. Усі діти отримали солодкі подарунки на Миколая від облдержадміністрації та облради.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Міський Палац культури ...

КОМЕНТАРІ