На Тернопіллі у Байковецькій громаді відкриють першу шкільну сільську обсерваторію

На Тернопіллі у Байковецькій громаді відкриють першу шкільну сільську обсерваторію

24.12.17 17:16 0 627
У Байковецькій сільській об'єднаній територіальній громаді 22 грудня відбудеться урочисте відкриття першої шкільної обсерваторії, створеної за підтримки програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) "Децентралізація приносить кращі результати та ефективність" (DOBRE).

Програма сприяє розвитку громади, допомагає покращити якість державних послуг, пожвавити місцеву економіку, а також боротися з місцевою корупцією.

Відкриття першої сільської шкільної обсерваторії розпочнеться об 11:00 год. в приміщені Лозівської опорної школи за адресою: Байковецька ОТГ, с. Лозова, вул. Грушевського, 61.

Довідково:

Програма USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) - це п'ятирічна програма, що виконується міжнародною організацією Глобал Комьюнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Спрямована на посилення місцевого самоврядування та створення кращих умов для розвитку ОТГ, підвищення рівня залученості громадян до прийняття рішень та забезпечення підзвітності, прозорості в громадському управлінні. Програма USAID DOBRE працює в 7 цільових областях: Дніпропетровській, Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Кіровоградській, Миколаївській та Тернопільській.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі ...
Наступна новина: Бійці з фронту подякували ...

КОМЕНТАРІ