На Тернопіллі діти з родин учасників АТО отримали подарунки

На Тернопіллі діти з родин учасників АТО отримали подарунки

24.12.17 10:19 0 544
Благодійна акція «Зігріймо любов'ю серця» для дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції, відбулася 20 грудня в кінотеатрі «Палац Кіно» у Тернополі. Святковий захід проводиться уже четвертий рік поспіль. Цьогоріч подарунки від української діаспори за кордоном та солодкі гостинці від голови обласної державної адміністрації Степана Барни отримали 264 дитини.

«Дорогі діти, завдяки вашим батькам ми маємо збережену нашу Україну. Тож від імені святого Миколая хочу попросити вас, друзі, завжди любити свою Батьківщину й дякувати батькам за мир, — звернувся до присутніх очільник області. — Миколай-Чудотворець належить до найвизначніших святих християнської церкви, якого люблять та шанують по всій Україні. Із нетерпінням цього свята завжди чекаєте ви, діти. Тож бажаю вам багато позитивних й радісних миттєвостей, зберегти світлу віру в добро та зростати справжніми патріотами, якими гордитиметься наша Україна».

Після вручення подарунків для дітей продемонстрували сучасний український мультфільм «Котигорошко».

Благодійна акція організована молодіжною громадською організацією «Спілка Української Молоді» спільно із відділом сім'ї та молоді Тернопільської облдержадміністрації.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі обговорили ...
Наступна новина: Чернівці: Завдяки ...

КОМЕНТАРІ