«Єдина родина Тернопільщини» отримала власний офiс

«Єдина родина Тернопільщини» отримала власний офiс

24.12.17 12:51 0 611
На Тернопільщині члени сімей загиблих воїнів АТО об'єдналися у громадську організацію «Єдина родина Тернопільщини», щоб підтримувати один одного та разом пережити нелегку втрату рідних. Організація тривалий час існувала без приміщення, але 21 грудня ситуація змінилася – у Тернопільській обласній державній адміністрації відбулося відкриття офісу для членів сімей загиблих воїнів АТО.

В гості до членів організації завітали голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна, голова обласної ради Віктор Овчарук, старший офіцер групи по роботі з особовим складом та громадськістю обласного військкомату Олена Величанська, представники агрохолдингу «Мрія», які вручили подарунки, необхідні під час роботи.

За словами голови організації Мирослави Питак, поява власного приміщення допоможе об'єднатися та підтримувати один одного, допомагати воїнам і співпрацювати з обласною адміністрацією та обласною радою: «Дякуємо, що не забуваєте про нас! Нас об'єднала спільна біда, тому ми добре розуміємо один одного! Працюємо над тим, щоб у Тернополі був пам'ятник загиблим воїнам».

Нагадаємо, влітку на Тернопільщині відбулася масштабна акція «Єдина родина України», яка об'єднала родини загиблих воїнів з усієї України, щоб допомогти разом пережити глибоку втрату та віднайти у собі сили продовжити справу своїх синів, батьків, братів, чоловіків…

Вiдтепер примiщення ГО «Єдина родина Тернопільщини» знаходиться за адресою: м. Тернопiль, вул. Грушевського, 8 (каб.118).

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Вулицю ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ