У Тернополі на вірність українському народу присягнули 49 патрульних поліцейських

У Тернополі на вірність українському народу присягнули 49 патрульних поліцейських

24.12.17 08:51 0 530
Вірно служити українському народу, дотримуватися Конституції та Законів України, втілювати їх у життя, поважати та охороняти права і свободи людини, честь держави обіцяли 49 нових працівників патрульної поліції під час урочистої присяги, яка відбулася 22 грудня у Тернополі.

Від свого імені та голови обласної державної адміністрації Степана Барни патрульних привітав заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Ігор Вонс. Він подякував, що у такий непростий час, коли Національна поліція веде боротьбу як з внутрішнім ворогом так і з зовнішнім ворогом нашої країни, патрульні обрали саме цю професію.

«Велика відповідальність лягає на вас, адже саме завдяки вашій роботі жителі Тернопільщини будуть оцінювати як відбуваються реформи та зміни у країні, чи є у них надія на захист, справедливість та порядок. У цей нелегкий для країни час, бажаю вам наснаги, впевненості у вашій роботі, гідно нести честь працівника поліції, бути не лише захисником, а й помічником кожного громадянина України, його надійною опорою», - звернувся до поліцейських Ігор Вонс.

За словами заступника начальника департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, поліцейські пройшли суворий відбір, виконали усі нормативи, щоб служити українському народу. На них чекає нелегка і дуже відповідальна робота.

Нагадаємо, що Управління патрульної поліції розпочало роботу у Тернополі 12 березня 2016 року.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для популяризації ...

КОМЕНТАРІ