Вадим Боярський: Наше завдання – переформатувати політику на підтримку сім'ї,а не влаштовувати дітей до інтернатів

Вадим Боярський: Наше завдання – переформатувати політику на підтримку сім'ї,а не влаштовувати дітей до інтернатів

24.12.17 13:49 0 547
На колегії департаменту соціального захисту населення Тернопільської облдержадміністрації проаналізували діяльність інтернатних установ та територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг). Колегія відбулася під головуванням директора департаменту соціального захисту населення ОДА Вадима Боярського.

У засіданні взяли участь керівники установ та закладів соціальної сфери області, голова Тернопільської обласної профорганізації профспілки працівників соціальної сфери, начальники райміськуправлінь, директори територіальних центрів, директори будинків-інтернатів, керівники структурних підрозділів департаменту.

Під час колегії проаналізували діяльність інтернатних закладів, заслухавши доповідь про роботу директора Теребовлянського психоневрологічного будинку-інтернату Василя Поперечного та директора Мельнице-Подільського дитячого будинку-інтернату Галини Ціпівник.

Про зміни, що планують впровадити в системі інтернатних установ, повідомив Вадим Боярський. За його словами, реформа розрахована на 10 років, і основне, що діти мають жити в сім'ї, а держава має підтримати дитину в сім'ї, а не в інтернатному закладі. Ми маємо переформатувати політику на підтримку сім'ї, а не на влаштування з різних причини дітей до інтернатів».

Що ж стосується виконавської дисципліни в системі соціального захисту населення області, то про це доповідав начальник відділу праці та організаційної роботи департаменту Володимир Скалько.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 58 одиниць техніки ...
Наступна новина: Чернівці: Визначено ...

КОМЕНТАРІ