Чернівці: Усунути недоліки вимагають від підрядників,які неякісно відремонтували дороги

Чернівці: Усунути недоліки вимагають від підрядників,які неякісно відремонтували дороги

24.12.17 10:05 0 565
Претензію щодо якості виконаних робіт з капітального ремонту вул. Жасмінної вдруге виставлено ТзОВ ,,Алтай Буд-інвест'. Від підрядника вимагають повністю відновити бетонне покриття, яке було зруйноване в процесі гарантійного терміну експлуатації дороги. Супровід претензії здійснює інженер технічного нагляду Руслан Сакало.

Капітальний ремонт дороги на вул. Жасмінній здійснювало ТзОВ ,,Алтай Буд-інвест» згідно договору №352 від 02.10.2013 року. Вартість виконаних робіт становила понад 966 тис. грн. Гарантійний термін на ці роботи завершується в травні 2018 року. Якщо підрядник не задовольнить претензію, департамент житлово-комунального господарства міської ради вимагатиме усунення недоліків в судовому порядку.

До усунення недоліків не приймаються роботи з ремонту доріг на вул. С.Ковалевської та вул. Демократичній. На вул. С.Ковалевської ремонтні роботи проводить ТОВ «ДОР-БУД ІНВЕСТ СВ» ( вартість робіт 950412 грн.),технічний нагляд забезпечує інженер технагляду Роман Гомзяк. На вул. Демократичній ремонтні роботи проводить ТОВ « ЮМТ і Ко» ( вартість робіт 815938 грн.), технічний нагляд забезпечує інженер технагляду Лариса Кенінг.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У селах Житомирщини ...
Наступна новина: Чернігів: Незабаром ...

КОМЕНТАРІ