Чернівці: Наступного року буде відремонтований тротуар біля поліклініки на вулиці Руській

Чернівці: Наступного року буде відремонтований тротуар біля поліклініки на вулиці Руській

24.12.17 14:11 0 758
Електронна петиція щодо капітального ремонту тротуару біля зупинки «Поліклініка профоглядів» на вул.Руській, 279, набрала 263 голоси і була розглянута на сесії Чернівецької міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення, планується внести зміни в Програму будівництва, реконструкції та капітального ремонту об'єктів житлово-комунального господарства в м. Чернівцях на 2017-2020 роки «Комфортне місто» і передбачити виконання робіт з капітального ремонту тротуару біля зупинки «Поліклініка профоглядів» на вул. Руській, 279, у 2018 році.

Капітальний ремонт тротуару між зупинками «Гравітон» та «Поліклініка профоглядів» в мікрорайоні Гравітон був здійснений в рамках проекта –переможця програми Бюджету ініціатив чернівчан. Ліміт коштів, передбачених на реалізацію цього проекту, не дозволив включити в перелік ремонтних робіт невелику ділянку тротуару (100 метрів) біля поліклініки, тому мешканці звернулись з відповідною електронною петицію, яка була підтримана на сесії міської ради 21 грудня 2017 року.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 63 поліціянтів поповнили ...
Наступна новина: Тернопіль: сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ