Чеки з будівництва: Коли вони можуть знадобитися?

Чеки з будівництва: Коли вони можуть знадобитися?

25.12.17 19:31 0 1349

Ситуацій, коли потрібно купити чеки з будівництва, є дуже багато. Часто їх купують, коли мова заходить про отримання майнового податкового вирахування. Подати на нього заяву можна тільки в тому випадку, якщо наданий повний перелік витрат. До речі, в РФ чеки на будматеріали можна придбати на сайті https://v-c.online/cheki-na-stroymaterialy.html.

Сьогоді можна купити чеки на будівництво, які включають такі позиції:

  1. розробку проектно-кошторисной документації;
  2. придбання оздоблювальних і будівельних матеріалів;
  3. покупку житлового будинку;
  4. роботи зі зведення споруди;
  5. підключення до різних мереж.

Навіщо слід купити чеки на будматеріали?

Зазвичай купити чеки на будматеріали простіше простого. Потрібно просто заповнити квитанції, в яких вказуються всі найменування необхідної сировини. Це відмінна можливість заощадити і отримати в результаті більшу кількість будматеріалів. Також варто купити чеки на будматеріали і в тому випадку, коли потрібно звітувати перед банком. Іноді фінансові організації вимагають надати документ, що підтверджує цільову витрату коштів.

Купити чеки на будівництво можна, якщо мова йде про житловий будинок. Для дачі таку маніпуляцію проводити не потрібно, оскільки відрахування вам навряд чи зроблять. Це залежить від того, в який податковий орган ви будете надалі звертатися.

При покупці чеків на будматеріали, можна зіткнутися з деякими проблемами. Наприклад, іноді унітаз, біде та інше сантехнічне обладнання відноситься до ремонту, а не будівництва. Тому потрібно спочатку отримати консультацію фахівця або постаратися скласти самостійно точний перелік тих товарів, які будуть точно враховані.

Які чеки суворої звітності слід купити?

Вирішивши купити будівельні чеки, пам'ятайте, що згідно з законодавством РФ при визначенні податкової бази можна отримати податкове вирахування, яке буде дорівнює сумі витрат. Але це число не може бути більше 2 мільйонів рублів. Після того, як ви купите будівельні чеки, необхідно буде надати їх разом з письмовою заявою та додатковими документами. До останніх відносяться:

  • квитанції до прибуткових ордерів;
  • банківські виписки;
  • товарні та касові квитанції;
  • акти про закупівлю.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що таке "тренд" і що таке ...
Наступна новина: Дикие животные и рыбы ...

КОМЕНТАРІ