Скульптура з граніту: Чому варто замовити?

Скульптура з граніту: Чому варто замовити?

26.12.17 14:59 0 975

Вибір ритуального оформлення могили часто змушує замовника задуматися, адже хочеться підібрати найбільш надійні і якісні скульптури, які здатні виправдати надії по довговічності виробу, а також підкреслити особливе ставлення до покійного, правильно і красиво оформивши його могилу скульптурами.

Одними з найбільш популярних ритуальних виробів, які використовуються для оформлення цвинтарної могили, є скульптури з граніту. Пам'ятники і скульптури, а також пам'ятники і ритуальні комплекси з граніту цілком виправдовують покладені на них надії, найголовнішою з яких є тривалий термін служби виробу. Дуже ефектно гранітні статуї і скульптури виглядають поруч з пам'ятниками з аналогічного матеріалу. Їх можна встановлювати навіть на здвоєних могилах, і для таких випадків можна замовити особливі скульптури, які доповнять загальну картину і забезпечать могилі відповідний вид.

Чому замовники часто вибирають саме скульптури з граніту?

Натуральний граніт має ту міцність і несприйнятність до механічних пошкоджень, про яку складають легенди. Створений природою цей камінь не буде кришитися, розтріскуватися або обсипатися навіть при серйозних механічних навантаженнях.

Ефектний зовнішній вигляд граніту створювався роками самою природою, саме тому дуже складно знайти повного повторення малюнку або відтінків. Хоча візуально і може здатися, що вся скульптура з граніту - на один колір. Також завдяки широкому вибору кольорів граніту, кожен замовник зможе підібрати найбільш підходящий.

Спеціальна обробка виключає можливість появи на ній грибка, цвілі, а також інших мікроорганізмів. Міцність, надійність і стійкість до впливу різних температур, підвищеної вологості або впливу ультрафіолету, також є основними перевагами скульптури з граніту.

Досвідчені майстри можуть виготовити з граніту будь-яку (за розміром, формою, особливостями монтажу) ритуальну скульптуру, в якості основної прикраси могили або додаткового.

Гранітні скульптури сьогодні можуть стати головною прикрасою могили, а можуть бути і допоміжними елементами цілого гранітного комплексу. Дизайнери разом з замовником розробляють 3d формат (модель) майбутньої скульптури, переглядають її з допомогою комп'ютерної програми, і на місці визначаються - який елемент скульптури прибрати, а який додати. Таким чином ваші прохання і побажання враховуються при роботі, а бажання щось поміняти в проекті майбутньої скульптури - негайно здійснюється. І тільки після повного узгодження проекту скульптури й інших параметрів, майстри по каменю приступають до роботи.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Микрозаймы: Основные "+" и ...
Наступна новина: Інтернет-провайдер Ланет: ...

КОМЕНТАРІ