Інтернет-провайдер Ланет: Послуги та переваги

Інтернет-провайдер Ланет: Послуги та переваги

26.12.17 15:21 0 1311

Ланет - це один з кращих українських інтернет провайдерів, послугами якого користуються тисячі абонентів. Компанія забезпечує своїх абонентів, як приватних осіб, так і корпоративних клієнтів, надійним якісним проводовим високошвидкісним підключенням до Інтернету, а також кабельним телебаченням.

Основні послуги

Сьогодні є безліч способів підключення до глобальної мережі Інтернет. Можна підключитися по провідному або бездротового зв'язку. Провайдер Ланет пропонує своїм клієнтам високошвидкісний доступ до мережі за доступними цінами. Для нових клієнтів передбачено безкоштовне підключення, а також 2 тарифних плани: «Інтернет» і комплексний «Инетрнет + ТВ». Тепер кожен має можливість вибрати для себе найбільш вигідні умови, оптимальний пакет сервісів, в яких включені ті чи інші послуги.

Основні переваги:

  • високошвидкісний безлімітний інтернет;
  • стабільне якісне інтернет-з'єднання;
  • безперервний цілодобовий доступ до глобальної мережі;
  • вигідні тарифні плани;
  • простота підключення та великий вибір налаштувань;
  • цілодобова технічна підтримка.

Підключення до глобальної мережі здійснюється max оперативно та абсолютно безкоштовно. Нових і вже існуючих абонентів Ланет постійно радує цікавими вигідними акціями.

Також, Ланет абсолютно безкоштовно надає в тестовому режимі сервіс IPTV (інтелектуальний цифровий теле-сервіс, який забезпечує високу чистоту передачі зображення, якісний звук, 131 телеканал). Передача Інтернету і телебачення здійснюється через 1 Ethernet-кабель. Послуга IPTV доступна всередині мережі Ланет всім без винятку клієнтам.

Незалежно від обраного тарифного плану, доступ до українського трафіку надається на максимальній швидкості до 100 Мбіт / с. Тричі на рік абоненти при необхідності можуть тимчасово призупинити надання послуг на строк від 7-ми до 30-ти днів без втрати з'єднання. Якщо на особистому рахунку недостатньо коштів для поповнення, надається кредитний період на 4 дні.

У разі виникнення будь-яких питань для вас працює цілодобова служба технічної підтримки. Фахівці компанії із задоволенням дадуть відповідь на всі ваші запитання, нададуть професійну грамотну консультацію.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ