Експертна оцінка квартири,будинку,землі в м. Києві

Експертна оцінка квартири,будинку,землі в м. Києві

26.12.17 23:16 0 1812

Експертна оцінка квартири – це три схожих роботи, але при цьому абсолютно різних за складністю. Про них ми Вам розповімо в цій статті: коли вони потрібні, що впливає на їхню ринкову вартість та інші відповідні на питання цієї послуги.

Екпертна незалежна оцінка квартири . Ця робота найчастіше використовується в нотаріуса, суді, банківських установах та в бухгалтерському обліку. До квартир також ми відносимо кімнати в гуртожитках і комунальних квартирах. Всі ці типи житлового майна мають свої унікальні властивості, на яких формувається їхня оціночна вартість:

  • тип будинку. Важливо який має тип будинок в якому розташована квартира чи кімната. Тут важливо все. Найважливіше те, з якого матеріалу побудовано цей багатоквартирний житловий будинок. Будинки із моноліту і цегли мають найвищу якість, а також і цінова політика найвища. Дешевше будуть коштувати будинки із панелей або шлакоблоків – в такому житлі жарко влітку, а зимою холодно. Панельні будинки зовсім «не дихають», що робить проживання в ньому мінімально комфортним.
  • додаткові параметри. Важливо чи є в будинку, де знаходиться квартира, ліфт, охорона, камери відео спостереження, паркінг гостьовий та підземний. Це все впливає на ціну.
  • внутрішній стан. Важливо чи квартира має внутрішнє оздоблення, тобто чи проведено ремонтні роботи. Чи має вбудовані меблі і побутову техніку: кухонних гарнітур, пральна машина, холодильник, машина для миття посуду та багато іншого.

Це найважливі чинники, які вливають на вартість оцінюваної квартири. Є що поверховість, місце розташування та інші.

Коштує оцінка квартири в Києві від 350 грн. Виконуєтсья за один робочий день. Рлбота на вихідних обговорюється завчасно та тарифікується по іншому.

Експертна оцінка будинку . Радимо спочатку ознайомитись із інформацією щодо оцінки житлових будинків за посиланням http://www.khoriv.kiev.ua/otsenka-nedvyzhymosty/ , де багато корисної інформації: вартість, терміни, які потрібні документи для замовлення експертної оцінки нерухомості.

Експертна оцінка будинків включає також і експертну грошову оцінку землі. Тому їхні фактори, що формують їхню вартість, ми опишемо в одному абзаці:

  • Тип, фізичний стан, знос. Це все стосується житлового будинку. Під типом мається на увазі: садовий, житловий чи котеджний тип будівлі. Під фізичним станом мається на увазі його реальний фізичний стан ззовні та всередині приміщень: проведення капітального ремонту фундаменту, покращення рівня оздоблення стін приміщень. Фізичний знос дає можливість прорахувати його знос. Є шість видів зносу: відмінний, добрий, задовільний, незадовільний, ветхий, непридатний. Найкращий це відмінний, а найгірший – непридатний.
  • Цільове призначення. Ця характеристика стосується земельної ділянки. Земля може бути: для ведення особистого селянського господарства, для будівництва житлового будинку, для садівництва, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва і під комерцію.

Коштує експертна оцінка будинків і землі від 400 грн. Використовуєтсья така робота в таких цілях, як і квартири, про які ми писали вище.

Якщо у Вас є додаткові питання, звертайтесь в оціночну компанію Хорив.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: Чернівці: Затверджено ...

КОМЕНТАРІ