Чернівці: Затверджено Програму виконання та фінансування робіт,пов’язаних з благоустроєм

Чернівці: Затверджено Програму виконання та фінансування робіт,пов’язаних з благоустроєм

27.12.17 08:00 0 569
На сесії міської ради затверджено «Програму виконання та фінансування робіт, пов'язаних з благоустроєм, на 2018-2020 роки». Її спрямовано на забезпечення утримання в належному санітарно-технічному стані території Чернівців, покращення її комфортності та естетичного вигляду.

На її реалізацію у 2018 році планується спрямувати 131,510 млн.грн., у 2019 році – 147,321 млн.грн., у 2020 році – 157,746 млн.грн. Департамент житлово-комунального господарства міської ради спільно з фінансовим управлінням міської ради обсяг видатків на виконання заходів Програми визначатимуть щороку при формуванні бюджету Чернівців, виходячи з фінансових можливостей.

Кошти спрямують на покращення санітарного та екологічного стану міста, забезпечення якісного освітлення міста, забезпечення належних умов для поховання, покращення зовнішнього вигляду міста, створення відповідних умов проживання та відпочинку дітей, підлітків та дорослого населення, утримання та поточний ремонт доріг, покращення озеленення міста, запобігання підтопленню територій, організація робіт з благоустрою при проведенні державних, релігійних та місцевих свят, проведення природоохоронних заходів.

Довідково

Однією з цілей стратегічного розвитку міста Чернівців на період до 2020 року визначено створення безпечного та комфортного середовища для проживання, що досягається шляхом забезпечення належного рівня благоустрою.

«Програма виконання та фінансування робіт, пов'язаних з благоустроєм, на 2018-2020 роки» направлена на забезпечення життєдіяльності міста в цілому. Роботи з благоустрою в місті здійснюються підприємствами житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради та суб'єктами підприємницької діяльності різних форм власності. Реалізація Програми відбуватиметься шляхом виконання містобудівних, архітектурно-художніх, організаційних, інженерно-технічних, екологічних та економічних заходів, що забезпечать комплексний благоустрій території міста та сприятливе для життєдіяльності людини середовище. Фінансування Програми здійснюватиметься в межах асигнувань, передбачених бюджетом та з інших джерел, не заборонених законодавством.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Експертна оцінка ...
Наступна новина: На Тернопіллі з 1 січня ...

КОМЕНТАРІ