Чернівці: Визначено перевізників на окремих міських автобусних маршрутах міста

Чернівці: Визначено перевізників на окремих міських автобусних маршрутах міста

27.12.17 10:43 0 627
Конкурсний комітет з визначення перевізників пасажирів на окремих міських автобусних маршрутах загального користування в м. Чернівцях провів чергове засідання, на якому було розглянуто документи, що подані автомобільними перевізниками для участі у конкурсі на предмет відповідності вимогам чинного законодавства та можливості їх участі у конкурсі.

Департаментом житлово-комунального господарства було прийнято 28 заяв для участі у конкурсі з визначення перевізників на міських автобусних маршрутах, з них 26-ти претендентам повернуто документи відповідно до поданих заяв.

Після обговорення конкурсних пропозицій претендентів шляхом голосування члени конкурсного комітету одноголосно прийняли рішення:

• Закріпити маршрут №1 «завод «Кварц» – Садгора» за комунальним підприємством Чернівецьке тролейбусне управління та укласти договір на перевезення пасажирів на вказаному маршруті терміном на 1 рік;

• Закріпити маршрут №25 «вул.Шкільна – вул.Підлісна» за ПП Юрковський В.І. та укласти договір на перевезення пасажирів на вказаному маршруті терміном на 1 рік.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лісгоспи Житомирщини ...
Наступна новина: У Житомирі відзначили ...

КОМЕНТАРІ