Затверджено Програму розвитку міжнародного аеропорта «Чернівці» на найближчі три роки

Затверджено Програму розвитку міжнародного аеропорта «Чернівці» на найближчі три роки

27.12.17 12:53 0 686
Програму розвитку комунального підприємства «Міжнародний аеропорт «Чернівці» на 2017-2020 роки затверджено в новій редакції на черговій сесії міської ради. Дана Програма спрямована на реалізацію основних статутних завдань комунального підприємства і надання послуг у сфері авіаперевезень.

Фінансування Програми проводиться за рахунок власних коштів підприємства, коштів міського та державного бюджетів та інших джерел, не заборонених законодавством. Виконання даної Програми дасть змогу створити належну базу для відновлення та відкриття нових регулярних та чартерних рейсів в інші регіони України та європейські країни.

Зокрема, в 2018 році Програмою передбачається реконструкція аеровокзалу за інвестиційні кошти, виконання другої черги проекту реконструкції перону (з розробленням дренажних систем) та рубіжних доріжок за кошти державного бюджету, сертифікація аеродрому та Служби авіаційної безпеки, виконання технічно-організаційних заходів по відновленню вантажних авіаційних перевезень за власні кошти підприємства. Одним із основних завдань Програми є збереження статусу аеропорту , як «Міжнародний», забезпечення відповідності всіх складових інфраструктури підприємства міжнародним стандартам ICAO (Міжнародна організація цивільної авіації), збільшення обсягу пасажиро-та вантажопотоку тощо.

За кошти міського бюджету в 2018 році передбачається вирішення питання щодо додаткового землевідведення для забезпечення сертифікаційної придатності аеродрому та використання земельної ділянки у власності Чагорської сільської ради.

Окрім того, продовжуються роботи розпочаті в 2017 році в рамках реалізації даної Програми. Загальний орієнтовний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації Програми розвитку комунального підприємства «міжнародний аеропорт «Чернівці» на 2017-2020 роки 227 427,8 тис.грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирській області ...
Наступна новина: Чернівці: На реалізацію ...

КОМЕНТАРІ