Чому варто обирати роботу в Польщі?

Чому варто обирати роботу в Польщі?

27.12.17 19:54 0 2209

Щоб визначитися, чи підходить для вас працевлаштування в іншій країні, варто зрозуміти, які переваги воно вам надасть. Важливо орієнтуватись, на яку зарплату очікувати, які умови праці для вас запропонують. Ми розглянемо вакансії на роботу в Польщі, щоб ви зорієнтувалися з зарплатою. Плюс коротко зупинимося на документах, які вам потрібно буде оформити та мати з собою.

Причини обирати працю в Польщі

Висока зарплата. Фактично, навіть на найпростішій роботі ви зможете заробляти в 3-4 рази більше, ніж у нас. Давайте розглянемо хоч кілька прикладів. Якщо брати вакансії на роботу в Польщі, одна з найбільш актуальних – електрик, який тут зможе заробити біля 18 тис. грн. І це тільки за місяць. Обрати з цілої бази актуальних вакансій вам буде найлегше, звернувшись до кадрової агенції Visa Pro. На яку ж оплату претендувати жінкам?

Власне, на більшість посад беруть без знання мови. Переживати щодо порозуміння не варто, адже польську мову легше зрозуміти, ніж, для прикладу, німецьку. Проте все одно варто взяти хоча б невеличкий розмовник, щоб уникнути непорозумінь. Від роботодавців надходить чимало запитів і для жінок. Наприклад, якщо ви готові працювати нянею, прибиральницею або доглядати за хворими – для вас швидко підберуть хорошу вакансію на роботу в Польщі. Можна працювати й на заводі, якщо вам не підходять перераховані види робіт. Можете орієнтуватися на оплату близько 14 тис. грн. Отже ви можете побачити, що різниця в зарплаті і справді суттєва. То чому б не спробувати такий варіант заробітку?

Хороші умови праці. Справді, якщо влаштуватись офіційно, то з працею в Польщі не виникає жодних нюансів. Якщо ви працюєте по контракту, то обидві сторони (тобто ви і роботодавець) дотримуєтесь умов, прописаних там. Відповідно, це найкращий варіант для усіх. Деякі роботодавці одразу пропонують житло. Умови там елементарні, проте є все необхідне. Це також хороша можливість зекономити біля 500 злотих, які б ви могли витратити на оренду кімнати.

Можливість подорожувати. Власне, працевлаштування в Польщі – це не лише можливість добре заробити, а ще й змога подорожувати. Враховуючи, що ви обрали роботу в Європі, ви можете поїхати на екскурсію по самій Польщі або ж у країни, які знаходяться поряд. Це і Чехія, і Німеччина, і Словаччина. Якщо ж ви налаштовані майже весь час працювати, щоб заробити більше, можете поїхати на екскурсію в інше воєводство.

Які документи потрібно підготувати?

Перелік документів не такий уже й великий. Перш за все, щоб працювати легально, вам обов’язково знадобиться робоча віза в Польщу. Аби перетнути кордон, вам знадобляться 2 паспорти (закордонний + український), медична страховка та запрошення, яке вам повинен надіслати роботодавець. Найважливіший процес – саме отримання візи, тому постарайтесь оформити її якнайшвидше.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ