Як дешево купити тур в інтернеті?

Як дешево купити тур в інтернеті?

28.12.17 17:15 0 1530

Як самостійно підібрати тур в онлайн режимі, порівняти пропозиції всіх туроператорів і купити найдешевшу путівку? Зробити це дуже просто! Читайте, застосовуйте і відпочивайте бюджетно!

Підбір та бронювання туру в онлайн режимі

Купити найдешевший тур можна тільки інтернеті! В офісі турагентства ціна на путівку завжди буде вищою. Це викликано як об'єктивними економічними причинами (в кінцеву вартість путівки увійдуть витрати турагентства на оренду офісу, зарплату співробітникам та ін.), так і психологічними (менеджери в турагентствах дуже часто всіма можливими методами розкручують клієнта на покупку більш дорогої путівки).

Плюси придбання туру в онлайн режимі:

  • Дуже, дуже, дуже велика економія часу і сил! Не потрібно постійно відвідувати величезну кількість агентств. Знайти, підібрати і забронювати тур можна буквально за 15 хвилин (максимум пів години) сидячи вдома або на роботі за комп'ютером;
  • Немає тяганини з документами. Той, хто хоч 1 раз купував путівку в звичайному агентстві, знає, що менеджери люблять тягнути з видачею документів до самого останнього дня. Ну і нехай собі тягнуть, а ми краще забронюємо турпакет в онлайн режимі, а всі документи прийдуть на електронну пошту.

Де можна знайти тури онлайн?

Шляхом перевірки та випробування різних сервісів пошуку путівок за всіма туроператорам найзручнішим, найефективнішим та самим надійним інтернет-сервісом в Україні є http://www.турпоиск.kiev.ua.

Пошук серед відразу всіх туроператорів

Дешево підібрати і купити тур можна, лише порівнявши пропозиції відразу всіх туроператорів. Тому пошук туру потрібно здійснювати через ті сервіси, які працюють з базами якомога більшого числа туроператорів. Логіка проста: чим більший вибір, тим вища ймовірність знайти кращу ціну.

Інший момент, який робить сервіси онлайн-пошуку турів серед всіх туроператорів максимально вигідним - це конкуренція. Порівняйте дві ситуації:

  1. Купувати путівку на офіційному сайті оператора або у його офіційного турагента - це саме невигідне підприємство! У цих випадках ціна буде завищена до межі. Якщо фірма знає, що клієнт хоче отримати саме їх продукт, то немає ніякого сенсу пропонувати йому ціну нижчу, ніж у конкурентів - він і так купить;
  2. Інша справа, коли на одному сайті тури по одному напрямку пропонують більше сотні туроператорів, а клієнт шукає кращий за ціною варіант - тут переможе (отримає клієнта) саме той, хто зробить кращу пропозицію.

Самостійний пошук турів

Надійніше всього робити щось самостійно. Ви краще будь-якої іншої людини знаєте, що саме вам потрібно і за якою ціною. Немає втручання інших - немає можливості збити вас з пантелику. Все це стосується будь-якої справи, в тому числі і пошуку турів.

На щастя, онлайн-сервіси підбору та бронювання турів по всім туроператорам зробили все, щоб процес пошуку клієнтом самого підходящого для нього турпакета був гранично простий і швидкий:

  • Процес пошуку і бронювання туру інтуїтивно зрозумілий;
  • Є безліч критеріїв і фільтрів;
  • Є достатньо багато інформації (описів, каталогів, відгуків і т. п.), необхідної для того, щоб зробити кращий вибір.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Наступна новина: Простое и доступное ...

КОМЕНТАРІ