Чернігів: КП «АТП-2528» шукає водіїв і підвищує їм зарплату

Чернігів: КП «АТП-2528» шукає водіїв і підвищує їм зарплату

29.12.17 09:56 0 657
Комунальне підприємство «АТП-2528» Чернігівської міської ради готує до підписання колективний договір, згідно з яким у водіїв суттєво підвищиться заробітна плата. Про це повідомив начальник КП «АТП-2528» Руслан Волок.

«На виконання розпорядження Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка ми переглянули колективний договір, щоб платити водіям ті кошти, які можливо в нинішніх ринкових умовах», - сказав він.

За його словами, перед новим роком водії отримають кошти за переробітки і за інтенсивність праці.

Керівник підприємства також додав, що у цехах прибирання та санітарного очищення міста утворилася нестача кваліфікованих водіїв і трактористів. Тому підприємство їх шукає, аби забезпечити якісне прибирання Чернігова. Також відчувається недостатня кількість сумлінних прибиральників зупинок громадського транспорту.

Як вже повідомлялося, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко під час відвідування АТП-2528 закликав водіїв максимально прикладати зусиль та праці, щоб місто постійно було прибране від снігу. Він запевнив, що в зимовий період водії снігоприбиральної техніки отримуватимуть заробітну плату до 7000 грн.

За повідомленням КП «АТП-2528»

Відеосюжет ТРА "Новий Чернігів"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ