Чернігів: Владислав Атрошенко перевірив виконання ремонтних робіт у дитячій поліклініці №2

Чернігів: Владислав Атрошенко перевірив виконання ремонтних робіт у дитячій поліклініці №2

29.12.17 09:41 0 651
Тепер маленьким пацієнтам 2-ї міської дитячої поліклініки у Чернігові надають послуги в комфортних та якісних умовах. За цей рік у дитячій поліклініці було проведено та виконано великий об'єм ремонтних, капітальних робіт та робіт з реконструкції. Зокрема, зроблена реконструкція великої чаші дитячого басейну, проведено монтаж по встановленню нової вентиляційної системи, встановлення душової кафедри, циркуляційного душу.

На даний час у дитячому стаціонарному відділені ще продовжуються зовнішні та внутрішні ремонтні роботи з утеплення стін, заміни дверей та ін.

Результат вже виконаних робіт проінспектував Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Спілкуючись з представниками ЗМІ, міський голова розповів про об'єми фінансування та роботи, які ще потрібно виконати в цьому медичному закладі.

- Закінчується 2017 рік. Ми використали коштів більше, ніж заробили. Використовувалися залишки попередніх періодів. Це говорить про те, що фактично міська влада спрацювала на повну потужність.

У 2016 році на дитячу поліклініку №2 було закуплено обладнання на суму 4,5 млн грн: був придбаний новий рентгений апарат для дітей, який видає мінімальне випромінювання та якісні фотокартки. Також купили сучасний апарат ультразвукового дослідження. На ремонтні роботи в минулому році орієнтовно витрачено 1 млн грн.

У 2017 році навпаки: 1 млн грн витратили на придбання нового обладнання - це фіброгастроскоп. Майже 4,5 млн грн витратили на ремонтні роботи, з яких кошти пішли на ремонт басейну для дітей, – сказав Владислав Атрошенко та додав, що потрібно ще досить багато закупити нового сучасного обладнання для поліклініки та оновити обладнання котельні.*/blockquote

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Біатлоністка з ...
Наступна новина: Тернопіль: підприємці з ...

КОМЕНТАРІ