До патрульної поліції Чернігова урочисто приєдналися 68 новобранців

До патрульної поліції Чернігова урочисто приєдналися 68 новобранців

29.12.17 08:05 0 620
26 грудня лави патрульної поліції Чернігова офіційно поповнилися новими співробітниками. Після тривалої підготовки, яка включала в себе проходження тестування та тренування з фізичної підготовки, присягу на вірність Українському народу склали 68 патрульних.

Привітати майбутніх чернігівських копів із важливою у їх житті та професійній діяльності подією, окрім наставників та рідних, завітали керівники області та міста: заступник голови ОДА Сергій Сергієнко, голова обласної ради Ігор Вдовенко та Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Розпочалися урочистості з хвилини мовчання, якою усі присутні вшанували світлу пам'ять усіх загиблих на сході нашої країни героїв, серед яких є й представники патрульної поліції.

Після цього поліцейські урочисто присягнули вірно і чесно служити інтересам української держави та захищати її громадян.

У вітальному слові керівники області та міста висловили свої переконання, що вірними супутниками служби поліцейських завжди будуть принциповість, чесність, порядність та професіоналізм, а також побажали чернігівським копам наснаги, мужності й професійного зростання.

За інформацією Відділу інформаційного забезпечення та зв'язків

з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: для ...
Наступна новина: На Рівненщині припинено ...

КОМЕНТАРІ